Life

Monica Davidescu, în sprijinul refugiaților din Ucraina. Ce le-a pus actrița în pachete

Monica Davidescu a oferit o mână de ajutor refugiaților din Ucraina. Soția lui Aurelian Temișan a făcut mai multe pachete pentru familiile care au fugit de teama războiului.
14.03.2022 | 18:45
Monica Davidescu in sprijinul refugiatilor din Ucraina Ce lea pus actrita in pachete
ADVERTISEMENT

Actrița a sărit în sprijinul familiilor ucrainene prin intermediul Companiei de Teatru Concordia, alături de care a organizat mai multe cutii cu lucruri absolut necesare pentru cei plecați din calea conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Monica Davidescu, de partea refugiaților ucraineni. Actrița a oferit donații generoase

Monica Davidescu este în sprijinul refugiaților din Ucraina atât cu sufletul, cât și cu pachetele care conțin mâncare neperisabilă, lucruri pentru igiena personală și haine. Toate acestea sunt organizate minuțios de actriță.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mers personal la magazin pentru a achiziționa toate cele necesare și nu a uitat nici de animalele de companie. Soția lui Aurelian Temișan a cumpărat mâncare pentru câini, precizând că are la rândul său un patruped.

„Am fost la magazin și am cumpărat câte ceva pentru pachetele pe care le-am făcut pentru refugiați. Am pus acolo ce mi-ar trebui mie. Am cumpărat săpun, balsam, vată, tampoane, pastă de dinți, periuțe, deodorant, șampon, gel de duș.

ADVERTISEMENT

Le-am pus în cutii noi, am scris cum sunt organizate, unde am pus mâncare, că am luat mazăre, orez, grisine, biscuiți, ulei, bulion, chestii să poată și găti, dar să și mănânce un copil dacă îi e foame.

Am pus mâncare de căței, că dacă eu am căței, trebuie să mănânce și ei și le-am dus la un centru care strânge pachete pentru refugiații de la Isaccea”, a declarat Monica Davidescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu, afectată emoțional de războiul din Ucraina

Mai mult decât atât, actrița este convinsă că fiecare dintre noi își poate oferi sprijinul în aceste momente greu încercate pentru Ucraina. În plus, vedeta spune că nu trebuie sub nicio formă să ne pierdem speranța în mai bine.

„Cumpărăturile sunt așezate ordonat în cutii etichetate să le fie mai ușor celor care le organizează la punctele de intrare în țară unde sunt primiți refugiații. Și da, am pus în cutii și mâncare pentru căței. Și ei fug din calea războiului”, a spus Monica Davidescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT