Life

Monica Davidescu, viață marcată de drame. Mama i-a murit la trei ani, iar tatăl înainte de a urca pe scena teatrului: „Strivită de sentimentul de copil orfan”

Monica Davidescu a avut o viață marcată de drame. Mama i-a murit când avea trei ani, iar tatăl înainte de a urca pe scenă.
03.02.2023 | 07:41
Monica Davidescu viata marcata de drame Mama ia murit la trei ani iar tatal inainte de a urca pe scena teatrului Strivita de sentimentul de copil orfan
Monica Davidescu, viață marcată de drame Foto Captură antena 3
ADVERTISEMENT

Monica Davidescu a avut o viață grea, plină de traume. Nici nu și-o mai amintește pe propria sa mamă, care a murit când actrița avea doar trei ani.

Monica Davidescu, viață marcată de drame

Viața Monicăi Davidescu nu a fost deloc ușoară, aceasta rămânând orfană de mamă la doar trei ani.

ADVERTISEMENT

De atunci a rămas în grija bunicii paterne, care a crescut în total 11 copii, pe cei care i-a născut și alți patru rămași orfani, printre care și Monica Davidescu și cele două surori ale sale, precum și pe verișoara lor.

Bunica lor le-a dat o educație statornică, în care pe primul loc erau treburile gospodărești și apoi temele sau joaca.

ADVERTISEMENT

„Moartea timpurie a mamei a făcut să fim trei copii responsabili. Educația bunicii se baza pe acțiune promptă la timpul potrivit cu grija celui de lângă tine, pentru care ești responsabil.

Sora cea mare ne avea în grijă pe noi cele mici, și toate aveam grija animalelor care trebuiau hrănite, adăpate și îngrijite la timpul potrivit, de trei ori pe zi, la ore fixe, aveam grija curățeniei și grija pregătirii mesei alături de bunica”, a povestit Monica Davidescu, conform Unica.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu a urcat direct pe scenă după moartea tatălui

Monica Davidescu a mai trecut printr-o dramă când i-a murit tatăl, chiar înainte ca ea să urce pe scenă.

Vedeta era în turneu în țară în momentul în care părintele său s-a stins și a trebuit să își înghită lacrimile și să urce pe scenă, cu un sentiment copleșitor că este orfană. Actrița chiar a avut o replică referitoare la tată:

ADVERTISEMENT

„La altă piesă…am trăit o emoție atât de puternică, imposibil de uitat. Murise tata în dimineața aceea și totuși seara, strivită de sentimentul copilului orfan, am urcat pe scenă și am spus prima replică ‘Papa, sunt atât de fericită să te văd! Spectatorii nu au știut, ei au avut parte de 2 ore de comedie și bună dispoziție”, a dezvăluit actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: