Life

Monica Gabor a părăsit România. Ce destinație a ales fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor a revenit pentru câteva zile în România, fosta soție a lui Irinel Columbeanu având de rezolvat câteva treburi în orașul natal, Bacău.
18.08.2021 | 20:59
Monica Gabor a parasit Romania Ce destinatie a ales fosta sotie a lui Irinel Columbeanu
ADVERTISEMENT

Vedeta nu a zăbovit prea mult pe meleagurile românești și a plecat din țară. Fotomodelul a ales o destinație la care foarte puțini s-ar fi gândit.

Monica Gabor nu a zburat spre Dubai, acolo unde a stat o perioadă la sora sa mai mică, Ramona, ci a ales cu totul alt continent, unul pe care-l poate numi „acasă”.

ADVERTISEMENT

Fosta „scorpie de la Izvorni” s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a stabilit de circa 10 ani, după ce a divorțat de omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor trăiește din nou visul american. Cum s-a afișat vedeta după plecarea din România

Frumoasa șatenă nu a ascuns nicio secundă faptul că s-a întors în America, deși s-a despărțit de Mr. Pink, bărbatul cu care locuia într-o vilă superbă din Malibu.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta nu și-a dorit să o ia de la capăt în Dubai și va rămâne mai departe în State, acolo unde este și fiica sa, Irina, de mai bine de doi ani, la studii.

Monica Gabor s-a afișat în toată splendoarea în mediul virtual în timp ce folosește parfumul lansat de sora sa, Ramona, dar și într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Malibu.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe InstaStory arată că fotomodelul a ieșit la masă cu o persoană foarte importantă de la o agenție de marketing, semn că are planuri mari în gând.

Imaginile postate de Monica Gabor pe Instagram
Imaginile postate de Monica Gabor, după plecarea din România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pe de cealaltă parte, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a dat de înțeles că simte lipsa surorii sale, care a găzduit-o după separarea de Mr. Pink, cu care se căsătorise în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

„Îmi e dor de tine frumoasă surioară”, a scris Monica Gabor, legat de o fotografie în care apare în compania Ramonei Gabor.

Irinel Columbeanu, despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu a comentat în urmă cu ceva timp zvonurile care stau la baza separării dintre Monica Gabor și omul de afaceri chinez, Mr. Pink. Fostul milionar în euro consideră că relațiile mai au și unele certuri și discuții.

Fostul soț al șatenei nu crede că despărțirea dintre cei doi este reală, mai ales că erau împreună de mai bine de 10 ani și pozau mereu într-o familie fericită.

„Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă. Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră”, a spus Irinel Columbeanu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT