Life

Monica Gabor, apariție de milioane alături de fiul lui Mr. Pink. Cum arată acum

30.03.2021 | 21:36
Monica Gabor aparitie de milioane alaturi de fiul lui Mr Pink Cum arata acum
ADVERTISEMENT

Monica Gabor a revenit pe rețelele de socializare, după ce luase o pauză lungă de la mediul online. De altfel, lipsa ei și a Irinucăi i-a făcut pe fanii lor să se îngrijoreze. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul lui Mr. Pink, iubitul ei din America.

Viața ei s-a schimbat total, după divorțul de Irinel Columbeanu. S-a transformat total și a lăsat în urmă imaginea publică de pe vremea când era poreclită “scorpia de la Izvorani”. A plecat peste Ocean, unde s-a îndrăgostit de Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Cu toate că iubitul ei este plin de bani, ba chiar este prieten cu o mulțime de celebrități din Statele Unite ale Americii, Monica a decis să își construiască o carieră pe cont propriu.

Cum s-a fotografiat Monica Gabor alături de fiul lui Mr. Pink

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu arată fabulos, așa cum se poate observa din imaginile postate pe contul ei de Instagram. Alături de poze, Monica a scris și un mesaj emoționant: „T-I-M-P este cum copiii noștri silabisesc DRAGOSTE”.

ADVERTISEMENT

În prezent, Monica este profesor suplinitor de Limba Engleză. A decis să se perfecționeze și să lucreze, cu toate că averea iubitului ei i-ar fi permis să ducă o viață liniștită, în lux.

Monica Gabor si fiul lui Mr. Pink
Monica Gabor arată senzațional acum. Sursă foto: Instagram

Ce spune acum Irinel Columbeanu, despre fosta lui soție

Schimbarea ei nu l-a lăsat indiferent nici pe Irinel Columbeanu, fostul ei soț. Atunci când s-au despărțit oficial, afaceristul nu a avut deloc cuvinte frumoase de spus despre ea, dar acum regretă acest lucru. Mai mult decât atât, a decis că este mai bine ca Irinuca să plece peste Ocean, la mama ei.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină. Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis: am venit acasă și am jumulit-o eu! Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele. Este un om onest (n.r. Mr Pink), mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV.

ADVERTISEMENT