Life

Monica Gabor ar putea fi eroina lui Irinel Columbeanu. Noi detalii despre situația disperată a afaceristului

05.11.2020 | 15:48
Monica Gabor ar putea fi eroina lui Irinel Columbeanu Noi detalii despre situatia disperata a afaceristului
ADVERTISEMENT

Monica Gabor ar putea fi persoana care l-ar putea salva pe Irinel Columbeanu din situația complicată din punct de vedere financiar în care se află. 

Problemele cu banii ale afaceristului au culminat cu vila din Izvorani care a fost mistuită de flăcări, vilă în care, potrivit spuselor fostului soț al Monicăi Gabor a adunat multe amintiri frumoase, lucru de care îi pare cel mai rău.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, omul de afaceri care în urmă cu câțiva ani întorcea banii cu lopata e nevoit să fie mult mai chibzuit cu resursele sale, iar în situația economică dificilă în care se află au intervenit mai multe persoane.

Monica Gabor, dispusă să îl ajute pe Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu a fost ajutat de prietenii apropiați, iar una din persoanele care i-a întins o mână de ajutor a fost chiar fosta nevastă, Monica.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, aceasta i-ar fi propus chiar să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde se află, de altfel, fiica lui Irinuca.

Ideea ar fi fost una bună pentru Irinel, căci așa dispărea dorul de cea mică, însă afaceristul a preferat să o ia de la zero în România, însă situația devine tot mai greu de suportat, având în vedere că toate afacerile sale s-au dus în ruină.

ADVERTISEMENT

I-a ars casa din Izvorani, chiar de Halloween

Cel mai recent episod,  casa incendiată din Izvorani, l-a afectat destul de mult pe Irinel.

„Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a declarat fostul reprezentant Alcatel din România.

Omul de afaceri încă nu a luat o decizie privind cum se va redresa din punct de vedere financiar, însă potrivit informațiilor de mai sus, Monica pare dispusă să îl ajute, căci nu a uitat de unde a plecat nici ea.

ADVERTISEMENT