ADVERTISEMENT
Life

Monica Gabor, decizie strictă în privința fiicei sale. Ce are interzis Irina Columbeanu

Autor: Alexa Serdan | 19.11.2020 | 16:13
Monica Gabor, decizie strictă în privința fiicei sale. Ce are interzis Irina Columbeanu
Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Monica Gabor, decizie radicală. Ce i-a interzis să facă. Sursa foto: Instagram

Monica Gabor este o prezență discretă pe rețelele de socializare de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, motiv pentru care a luat o decizie strică în privința fiicei sale. Irina Columbeanu se pare că are interzis să mai posteze în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fata s-a mutat în urmă cu mai bine de doi ani în America alături de fostul model, hotărârea fiind luată din cauza faptului că Irinel Columbeanu avea probleme serioase cu banii. Ceea ce la început părea doar o vacanță de vară s-a transformat rapid într-o ședere permanentă.

La momentul respectiv Irina a mai postat câteva vloguri pe canalul de Youtube, așa cum obișnuia când era în țară, însă la scurt timp a dispărut, în ciuda faptului că era urmărită de 136.000 de abonați pe contul de Instagram, acolo unde posta și tot felul de picturi și desene.

Monica Gabor, decizie radicală legat de fiica sa, Irina Columbeanu

Fiica Monicăi Gabor era constantă în mediul online, unde încărca tot felul de filmulețe, chiar și cu mama sa, însă de când s-a mutat peste Ocean se pare că a luat o pauză. Ultimul vlog făcut de Irina Columbeanu datează de acum doi din perioada Crăciunului când mărturisea ce cadouri vrea să primească.

ADVERTISEMENT

De altfel, ultima fotografie postată de copilă este din august 2019 când apare alături de mama sa, Monica Gabor. Cele două sunt cu zâmbetul pe buze, relația lor fiind una foarte apropiată. De atunci nimeni nu mai știe ce face Irinuca.

Fosta doamnă Columbeanu este foarte atentă la imaginea sa, semn că i-a impus același lucru și fiicei sale. Irina nu mai postează pe rețelele de socializare și nu mai face vlogguri, foarte multă lume întrebându-se de ce a renunțat la această pasiune.

Copila în vârstă de aproape 14 ani nu mai este în centrul atenției, poate și pentru că încă se adaptează la viața pe are o duce alături de mama sa și de iubitul acesteia, miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu este fericită peste hotare, însă tatăl său, fostul milionar Irinel Columbeanu îi simte enorm lipsa. Cei doi vorbesc zilnic la telefon sau pe rețelele de socializare, însă distanța pare că și-a spus cuvântul pentru fostul om de afaceri care se topește de dorul copilei.

„E destul timp de când nu am văzut-o. Mi-e dor de ea. Să fie vreo doi ani de când a plecat în America”, a declarat fostul soț al Monicăi Gabor la „Vorbește lumea” de la Pro TV, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!