Life

Monica Gabor deschide o afacere nouă în America. În ce a investit mulți bani

Monica Gabor a prins gustul afacerilor de când a plecat din România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este pe punctul de a investi bani frumoși într-un business nou în Statele Unite ale Americii.
24.05.2021 | 11:51
Monica Gabor deschide o afacere noua in America In ce a investit multi bani
Monica Gabor deschide o afacere nouă în America. În ce a investit foarte mulți bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă are în plan să pornească o afacere de mii de euro alături de partenerul ei de viață, Mr. Pink. Cei doi au de gând să deschidă un restaurant cu specific chinezesc într-o zonă selectă din America.

Este vorba de o regiune unde vin zilnic mii de oameni. Fostul model plănuia din anul 2019 să deschidă un lanț de restaurante chinezești numit Beijing Yan.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor a închiriat deja un spațiu în Beverly Hills, chiria pentru respectivul local ajungând la o sumă fabuloasă, care se încadrează între 500.000 și 1 milion de euro.

Monica Gabor, gata de un nou business. Ce vrea să deschidă în America

În plus, Monica Gabor are toate autorizațiile necesare pentru a inaugura restaurantul chinezesc, dar din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap. Un alt motiv pentru care afacerea a fost amânată este legat de un partener de afaceri.

ADVERTISEMENT

Potrivit viva.ro, Mr. Pink a găsit în momentul de față un alt asociat, alături de care pune toate lucrurile la punct pentru marea deschidere a restaurantului, care ar urma să aibă loc odată cu relaxarea restricțiilor impuse de Covid-19.

Vedetei îi merge de minune în Statele Unite ale Americii, unde s-a stabilit după ce a divorțat de Irinel Columbeanu. Tânăra are grijă acum și de fiica sa, Irina, care de doi ani a ajuns în America, după ce omul de afaceri a pierdut întreaga avere.

ADVERTISEMENT

Fosta „scorpie de la Izvorani” este foarte atentă cu copila în vârstă de 14 ani, cât și cu fiul ei adoptiv. Cei trei petrec foarte mult timp împreună și chiar merg în vacanțe în care se simt excelent unul în compania celuilalt.

Ce ocupație are în realitate Monica Gabor. Ramona Gabor a spus totul

Monica Gabor se bucură de lux și opulență peste Ocean, în ciuda faptului că este profesoară de limba engleză pentru imigranți. De asemenea, fostul model are și o firmă care se ocupă cu fabricarea măștilor de protecție.

ADVERTISEMENT

Vedeta se descurcă de minune la capitolul bani, dovadă că locuiește într-o vilă de lux, evaluată la 3,5 milioane de dolari, se plimbă prin întreaga lume și are haine de la diverse branduri de top.

„Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare. (…) Monica are grijă de Anthony, fiul ei vitreg. El e un băiețel extraordinar și se înțeleg foarte bine.

Nu este însărcinată, așa cum s-a scris. E foarte fericită acolo. Pot să spun că Mr. Pink a fost mentorul meu.

Am călătorit mult și cu el, este ca fratele meu, ne respectăm foarte mult. E mentorul meu în afaceri”, mărturisea acum ceva timp sora șatenei, Ramona Gabor, în cadrul unei emisiuni, notează click.ro.

ADVERTISEMENT