Life

Monica Gabor, probleme în SUA. Identitatea fostei soții a lui Irinel Columbeanu, furată. Cine îi vrea răul?

Monica Gabor a anunțat că i-a fost furată identitatea și că altcineva se folosește de numele ei. Fostul model a cerut ajutorul urmăritorilor săi de pe social media și ar fi alertat, se pare, și autoritățile.
26.11.2021 | 16:52
Monica Gabor probleme in SUA Identitatea fostei sotii a lui Irinel Columbeanu furata Cine ii vrea raul
ADVERTISEMENT

Aflată în SUA, acolo unde s-a stabilit de mai bine de 10 ani, fosta doamnă Columbeanu se confruntă că o mare problemă. Vedeta a anunțat că i-a fost furat contul de Facebook și că altcineva se folosește de identitatea ei.

Contul de Facebook al Monicăi Gabor a fost spart

Monica Gabor a anunțat că pagina sa personală de Facebook i-a fost furată și că altcineva postează acum în numele ei. Cel care i-a furat identitatea este un bărbat care pretinde că are o companie de publicitate.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul le-a cerut ajutorul prietenilor din mediul virtual, pentru a-și putea recupera contul, și i-a rugat să raporteze postările bărbatului.

„Mi-a fost furat contul de Facebook de către utilizatorul @salimaadil628. Fiți conștienți de această infracțiune până când va fi arestat. El pretinde că deține o companie de publicitate. Vă rog să îl raportați ca să îi fie închis contul.”, a fost mesajul transmis de Monica Gabor.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor
Anunțul publicat de Monica Gabor.
Sursa: Instagram

 

Bărbatul trimite mesaje în numele Monicăi Gabor

Bărbatul care i-a furat contul Monicăi Gabor se folosește de numele fotomodelului pentru a promova o afacere falsă. El abordează oamenii, spunându-le că pagina lor de Facebook este perfectă pentru a promova serviciile clienților companiei lui.

În realitate, se pare, compania de publicitate menționată de el este una fictivă, iar cei care îi cad în plasă își vor pierde conturile de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Bună, sper că ești bine. Eu sunt Saim Aadil și reprezint Ads Benefit. Am descoperit pagina ta de Facebook și ne dorim să promovezi produsele sponsorului nostru. Dacă dorești să-i aloci un loc pe pagina ta, suntem dispuși să plătim bine. Ne poți spune dacă dorești mai multe detalii.”, este mesajul cu care bărbatul își atrage viitoarele victime, conform Monicăi Gabor.

În România, furtul de identitate pe rețelele de socializare se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani, începând cu anul acesta, după ce tot mai multe vedete de la noi s-au confruntat cu această problemă.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună

Fosta „divă de la Izvorani” se iubește de mai bine de 10 ani cu Mr. Pink. Monica Gabor și afaceristul chinez și-au început relația la scurt timp după ce ea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, pentru a-și face un viitor acolo.

Deși pozează în familia perfectă, fotomodelul și-a șters vara aceasta toate fotografiile în care apărea alături de afacerist sau de fiul său, Antony, pe care le publicase de-a-lungul timpului pe rețelele de socializare.

Recent, însă, Monica Gabor și Mr. Pink au fost surprinși plimbându-se împreună în Los Angeles, acolo unde locuiesc alături de cei doi copii, fiul omului de afaceri și Irina.

Cei doi au părut fericiți împreună, semn că au trecut peste micile neînțelegeri, care i-au ținut separați doar pentru o scurtă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT