Life

Monica Gabor, în centrul atenției, după separarea de Mr. Pink. Cum a apărut vedeta, în Dubai

Monica Gabor nu ezită să se afișe în public după despărțirea de Mr. Pink, omul de afaceri chinez cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani.
29.07.2021 | 12:12
Monica Gabor in centrul atentiei dupa separarea de Mr Pink Cum a aparut vedeta in Dubai
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă este în centrul atenției de când a plecat din Statele Unite ale Americii pentru a se stabili în Dubai, acolo unde locuiește și sora sa mai mică, Ramona Gabor.

De când este singură vedeta este mult mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor activitățile la care ia parte sau pe unde se plimbă de când nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Cu o rochie neagră și elegantă, așa apare Monica Gabor într-o postare din mediul virtual. Poza este făcută într-un restaurant de fițe și nu lipsește nici sora șatenei.

Monica Gabor, apariție spectaculoasă după despărțirea de Mr. Pink. Cum s-a afișat vedeta

Machiată discret, cu părul lăsat liber pe spate și cu un zâmbet larg, Monica Gabor nu trădează nicio suferință după ce a pus capăt relației amoroase cu Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel a șters toate imaginile în care apărea alături de omul de afaceri, inclusiv cele cu fiul adoptiv, Antony, cu care era văzută frecvent în vacanțe.

Momentan nu se știe ce se va întâmpla cu fiica sa și al lui Irinel Columbeanu, care de câțiva ani studiază în America, după ce tatăl ei a pierdut întreaga avere.

ADVERTISEMENT

„Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă. Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră. 

Țin legătura cu Irina la modul permanent. Nu știu, într-o bună zi se va întâmpla, dar nu prea curând”, a declarat fostul milionar în euro pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor și sora sa, Ramona, în Dubai
Monica Gabor și sora sa, Ramona, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Monica Gabor, din America-n Dubai. Cum a ajuns aici

Monica Gabor și-a dorit o viață nouă după divorțul de Irinel Columbeanu așa că s-a mutat tocmai în Statele Unite ale Americii, unde deși era profesoară de limba engleză ducea un trai de lux și opulență.

A locuit aproximativ 10 ani într-o vilă de fițe din Malibu, împreună cu iubitul ei, Mr. Pink. După separarea de afaceristul chinez a mers pe aceeași rețetă din trecut și s-a mutat în Dubai.

Vedeta își dorește, cel mai probabil, să o ia de la capăt și mai ales, să devină independentă din punct de vedere financiar. Monica Gabor vrea să-și deschidă propria afacere cu băuturi răcoritoare.

ADVERTISEMENT