Life

Monica Gabor, îndurerată în Franța: “Nouă ani fără mamă, doi fără tată”. Gest emoționant în memoria părinților

Monica Gabor este îndurerată în Franța, la câțiva ani după ce a rămas fără părinți. Iată ce gest emoționant a făcut vedeta în memoria celor care i-au dat viață.
08.06.2022 | 12:46
Monica Gabor indurerata in Franta Noua ani fara mama doi fara tata Gest emotionant in memoria parintilor
Monica Gabor a făcut un gest emoționant în memoria părinților ei. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflată în Franța, Monica Gabor a făcut un gest emoționant amintirea părinților ei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și surorile ei și-au pierdut mama cu nouă ani în urmă, iar a tatăl lor s-a stins din viață acum doi ani.

Îndurerată în Franța, Monica Gabor a făcut un gest emoționant în memoria părinților ei

Aflată în Franța, alături de Mr. Pink, Monica Gabor se bucură de preparatele specifice și de obiectivele turistice, însă vedeta a ținut și un moment de reculegere în memoria părinților.

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel a mers la biserică și a aprins lumânări părinților ei plecați din această lume.

“Nouă ani fără mama, doi ani fără tata.”, a scris Monica Gabor pe Instastory.

Monica Gabor
Monica Gabor s-a rugat pentru părinții ei decedați. Sursa foto: Instagram

Tatăl surorilor Gabor a murit în urmă cu doi ani, în urma unui infarct. Ramona și Monica Gabpr nu au putut fi prezente în țară, pentru funeralii, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în 2020.

ADVERTISEMENT

Sora lor, Alina, a fost cea care și-a condus părintele pe ultimul drum. Bărbatul se confrunta și cu alte probleme de sănătate.

Emil Gabor era în relații bune cu fiicele lui, însă acestea nu au putut veni la înmormântare, Monica fiind în SUA, iar Ramona unde este stabilită de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

“Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să-i ții lângă tine, că n-ai cum.

Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.”, spunea tatăl Ramonei și Monicăi Gabor în 2020, cu câteva luni înainte să moară.

ADVERTISEMENT

Mama surorilor Gabor și-a pierdut viața în urmă cu aproximativ nouă ani, după ce i-a căzut o piatră în cap la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj.

Irinel Columbeanu, despre întâlnirea părinților săi cu Monica Gabor

În cartea sa, Irinel Columbeanu a vorbit despre momentul în care le-a prezentat-o părinților pe Monica Gabor. La acea vreme, șatena era încă elevă la liceu și urma să se căsătorească cu el.

“În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malț whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui. (…)

Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lemn de trandafir…își drese glasul și i se adresă mamei; arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră.

Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul Henri Coandă din Bacău, iar decizia i-a luat prin surprindere pe părinții lui Irinel Columbeanu. Sparse gheața mama lui, iar tatăl îngână și el.”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT