Cele mai citite

Monica Gabor, însărcinată? Detaliul observat de prietenii virtuali

Monica Gabor este de mai bine de şase ani în America, iar, cu siguranţă, acest lucru îi prieşte. Vedeta formează un cuplu frumos cu Mr. Pink, iar lucrurile între ei sunt din ce în ce mai serioase.
18.02.2018 | 22:15
Monica Gabor, însărcinată? Detaliul observat de prietenii virtuali

Monica Gabor a postat pe pagina de Facebook un video în care apare alături de fiul lui Mr. Pink. Dacă priveşti cu atenţie imaginile poţi jura că fosta doamnă din Izvorani este însărcinată. Burtica ei pare destul de mare, detaliu observat şi de prietenii virtuali.

Clipul postat pe Facebook

“Monica, mi se pare mie sau ai ceva burtica?”, “Eram indecisa sa scriu,am zis ca nu văd bine! ptr ca sunt încă în pat, dar văd ca si Dvs ati văzut cum am văzut eu”, “si eu am vazut ca are burtica… se vede foarte bine… cred ca este însărcinată, daca este asa ii doresc. Multă fericire si sarcină uşoară!”, “E insarcinata sigur…”, i-au scris fanii pe Facebook.

În ciuda numeroaselor comentarii şi a semnelor de întrebare, Monica Gabor nu a răspuns, preferând să păstreze suspansul.

Monica Gabor se află în Statele Unite de mai bine de şase luni, unde petrece clipe minunate alături de Mr. Pink şi fiul său vitreg, cu care pare că se înţelege foarte bine. Fiica sa, irinuca, o vizitează de sărbători. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri