Life

Monica Gabor, înșelată cu două femei. Dezvăluirile lui Irinel Columbeanu despre divorțul care a zguduit showbiz-ul

27.04.2021 | 19:39
Monica Gabor inselata cu doua femei Dezvaluirile lui Irinel Columbeanu despre divortul care a zguduit showbizul
Monica Gabor, înșelată cu două femei. Dezvăluirile lui Irinel Columbeanu despre divorțul care a zguduit showbiz-ul. Sursa foto: adpm.ro
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor, pe care a înșelat-o cu două femei în timp ce erau împreună. Fostul milionar a reunoscut, în premieră, că tânăra a avut motive întemeiate să-și dorească divorțul. 

În acest moment, Irinel Columbeanu este în relații bune cu fosta parteneră de viață, însă au fost ani buni într-un mare scandal după ce au divorțat, mai ales legat de custodia fiicei lor, Irina.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a detaliat problemele care au dus la divorțul de Monica Gabor, cea care i-a fost soție timp de cinci ani și care i-a dăruit o fetiță.

Monica Gabor, înșelată cu două femei. Dezvăluirile lui Irinel Columbeanu despre divorțul care a zguduit showbiz-ul

În urmă cu un deceniu, vestea că cel mai controversat cuplu urmează să divorțeze a zguduit lumea showbiz-ului din România. Irinel Columbeanu și Monica Gabor erau căsătoriți de câțiva ani și părea că totul este bine, însă ce a urmat a fost exact contrariul.

ADVERTISEMENT

La zece ani de la acest eveniment, Irinel Columbeanu a recunoscut că Monica Gabor a avut „toate motivele” să divorțeze de el. Șatena locuiește în SUA alături de fiica lor, Irina, și miliardarul Mr. Pink și băiatul său.

Fostul milionar din Izvorani a declarat că fosta lui soție își dorea să ajungă la Hollywood încă de pe vremea în care erau împreună și este conștient că nimeni nu poate fi forțat să stea într-o relație.

ADVERTISEMENT

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare.

Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. 

ADVERTISEMENT

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu la Metropola TV, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT