Life

Monica Gabor, mesaj neașteptat despre fiica lui Irinel Columbeanu. Mulți se întreabă cum va reacționa omul de afaceri

Monica Gabor este tare mândră de fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, care locuiește alături de ea în Statele Unite ale Americii. Ce postare a făcut fotomodelul.
09.06.2022 | 23:41
Monica Gabor mesaj neasteptat despre fiica lui Irinel Columbeanu Multi se intreaba cum va reactiona omul de afaceri
Monica Gabor, postare surpriză legat de fiica sa. De ce l-ar deranja pe Irinel Columbeanu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a lăsat un mesaj neaşteptat despre Irina Columbeanu după încheierea anului școlar. Fosta „scorpie de la Izvorani” a făcut o postare surpriză pe contul de Instagram, unde a publicat o imagine cu actualul soț.

Monica Gabor, postare surpriză legat de fiica sa. De ce l-ar deranja pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor a distribuit o fotografie cu partenerul de viață, Mr. Pink, cu care formează un cuplu de aproximativ 10 ani. Cei doi au apărut pe străzile din Statele Unite ale Americii, omul de afaceri chinez purtând mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a ales să facă o postare ieșită din comun care are mare legătură cu fiica sa și a fostului soț, Irinel Columbeanu. Mesajul l-ar putea deranja pe fostul milionar în euro pentru că vedeta îl numește „părinte” pe actualul iubit.

„Părinții mândri ai Irinei Columbeanu”, a spus Monica Gabor despre ea și partenerul de viață, Mr. Pink, în social media.

ADVERTISEMENT

„Mamă mândră”, este o altă postare făcută de fosta soție a lui Irinel Columbeanu, pe contul de Instagram, unde le-a arătat fanilor diplomele obținute de fiica sa.

Irina Columbeanu locuiește de circa 3 ani în Malibu, acolo unde a ajuns după o discuție dintre tatăl său și Mr. Pink. Fostul om de afaceri a renunțat destul de greu să-și lase fiica să plece să studieze în America.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă fostul milionar în euro a luat decizia să o lasă să stea alături de mama sa, Monica Gabor, care este foarte fericită că îi este aproape. Cele două petrec foarte mult timp împreună acasă, dar și în vacanțe.

Monica Gabor, Mr Pink și Irina Columbeanu
Monica Gabor, Mr Pink și Irina Columbeanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irina Columbeanu, o elevă de nota 10

Copila în vârstă de 14 a fost premiată în urmă cu câteva luni de Fundația caritabilă Malibu Dolphin. Aceasta a primit distincția la categoria tineret, fiind apreciată atât pentru rezultatele școlare, cât și pentru cele în sport.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu și a modelului Monica Gabor a încheiat clasa a IX-a, fiind pasionată și de mișcare. Participă la competițiile școlare de baschet, tenis și atletism și face parte din consiliul elevilor la liceul unde studiază.

ADVERTISEMENT