Life

Monica Gabor, mesaj special pentru Irina Columbeanu. Ce i-a transmis de 1 iunie

Monica Gabor i-a transmis fiicei sale, Irina Columbeanu, o urare importantă pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Postarea fostului model a fost încărcată cu foarte multe emoții.
02.06.2021 | 19:19
Monica Gabor mesaj special pentru Irina Columbeanu Ce ia transmis de 1 iunie
ADVERTISEMENT

Vedeta a lăsat un mesaj puternic pentru copila în vârstă de 14 ani, rezultată în timpul mariajului cu fostul milionar în euro, Irinel Columbeanu, dovadă că frumoasa șatenă este o mamă atentă și devotată.

Fostul model, care trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, se bucură de o viață de lux și opulență și vrea să-i ofere fiicei sale o perioadă frumoasă fără grija zilei de mâine, dar să nu o răsfețe prea tare.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, fosta „scorpie de la Izvorani” este convinsă că darurile și vacanțele nu sunt cele mai importante pentru copii, motiv pentru care îi oferă Irinei Columbeanu din timpul și atenția ei.

Monica Gabor, mesaj puternic pentru fiica sa. Ce i-a transmis Irinei de 1 iunie

Monica Gabor nu l-a uitat nici pe fiul ei adoptiv în cea mai importantă zi a celor mici. Vedeta este foarte apropiată de Antony, băiatul iubitului ei, omul de afaceri de origine chineză Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

„Copiii noștri au nevoie de timp cu noi mai mult decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony, vreau să nu uitați niciodată cât de speciali sunteți pentru mine.

Voi îmi faceți viața mai bună din toate punctele de vedere! La mulți ani pentru Ziua Copilului”, a scris șatena pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie sora Ramonei Gabor a publicat și o imagine cu cei doi copii, din timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o împreună în urmă cu foarte puțină vreme. Partenerul vedetei nu a fost prezent în acel concediu.

Monica Gabor, o mamă atentă și devotată pentru fiica sa

„Draga mea fiică, tu ești bucuria mea, mândria mea, totul meu”, este unul dintre mesajele lăsate de Monica Gabor la adresa fiicei sale, Irina Columbeanu, care a ajuns în grija sa în urmă cu 2 ani.

ADVERTISEMENT

„Binecuvântată că sunt mama ta”, este o altă postare scrisă de frumoasa șatenă pe rețelele de socializare despre fiica sa și a lui Irinel Columbeanu.

Fetița în vârstă de 14 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii după ce renumitul ei tată, afaceristul Irinel Columbeanu, a pierdut întreaga avere. De atunci copila nu a mai revenit pe meleagurile natale.

Irina Columbeanu este foarte atașată de mama sa, care este foarte atentă și devotată, dar simte dorul și de figura paternă. Copila nu și-a uitat tatăl și chiar i-a trimis un cadou special pentru sărbătorile de paște.

ADVERTISEMENT