Life

Monica Gabor, o nouă schimbare în viața sa. Ce a făcut vedeta după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor se reinventează după ce a pus capăt relației cu Mr. Pink, după 10 ani. Frumoasa șatenă le-a arătat tuturor cum se „tratează” de când este singură.
01.09.2021 | 09:02
Monica Gabor o noua schimbare in viata sa Ce a facut vedeta dupa despartirea de Mr Pink
Monica Gabor, o nouă schimbare în viața sa. Ce a făcut vedeta după despărțirea de Mr. Pink. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut o nouă schimbare în viața sa de când au apărut zvonurile cum că ar fi ajuns la finalul poveștii de dragoste pe care o trăia în Statele Unite ale Americii.

Persoane apropiate vedetei au scos la iveală faptul că Monica Gabor nu avea voie să facă nimic și era controlată de iubitul de origine chineză, însă acum poate să facă toate lucrurile pe care și le dorește.

ADVERTISEMENT

Și spunem asta pentru că modelul a luat decizia de a se axa mai mult pe propria persoană. Zis și făcut, primul lucru de pe lista sa fiind bifat în sala de fitness.

Monica Gabor se reinventează după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor s-a fotografiat direct de la antrenament, așa cum nu a mai apărut până acum, încă o dovadă în plus că este gata să se concentreze mai mult asupra sa.

ADVERTISEMENT

„Mai bine mai târziu decât niciodată”, este mesajul care însoțește poza publicată de vedetă la secțiunea InstaStory.

Ulterior, modelul care arată într-o formă de zile mari, a mai distribuit o imagine cu un fel de mâncare pe care l-a pregătit din tot sufletul pentru fiica sa.

ADVERTISEMENT

Irina locuiește de aproximativ 3 ani în America, acolo unde a plecat după ce tatăl său, omul de afaceri Irinel Columbeanu, a pierdut întreaga avere și s-a mutat în chirie.

„Am făcut acest fel de mâncare pentru fiica mea”, a completat Monica Gabor, în mediul virtual, dovadă că este o mamă foarte implicată.

ADVERTISEMENT

Fosta „scorpie de la Izvorani” este foarte atentă la nevoile fiicei sale, care a ajuns în grija sa în urmă cu numai câțiva ani. Cele două petrec timp de calitate împreună, merg în vacanțe și gătesc.

Monica Gabor s-a apucat de sală
Imaginile postate de Monica Gabor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irinel Columbeanu, mândru de fiica sa, Irina

„Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină.

Mi-a zis: «Am venit acasă și am jumulit-o eu». Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele. Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește.

Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu recent în emisiunea lui Cristi Brancu, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT