Life

Monica Gabor, probleme cu justiția din cauza lui Irinel Columbeanu. Ce se întâmplă cu soția lui Mr. Pink

24.10.2020 | 15:28
Monica Gabor probleme cu justitia din cauza lui Irinel Columbeanu Ce se intampla cu sotia lui Mr Pink
Monica Gabor și Irinel Columbeanu au împreună o fiică pe nume Irinuca
ADVERTISEMENT

S-a aflat că Monica Gabor are în prezent probleme cu justiția din pricina lui Irinel Columbeanu. Fosta soție a omului de afaceri a fost chemată alături de actualul soț, Mr. Pink, în instanța de judecată.

Mai exact, fostul manechin și soțul ei au probleme cu legea după ce au fost executați silit alături de Irinel Columbeanu. Este cunoscut că acesta a suferit foarte multe lovituri de ordin financiar în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Recent acestuia i-a fost luată și vila pe care o avea la Izvorani, el fiind nevoit să se mute într-un apartament ceva mai modic de două camere din Capitală. Mai mult, imobilul foarte luxos în care a locuit cândva cu fotomodelul a fost scos la vânzare pe o sumă impresionantă.

Monica Gabor, executare silită din cauza lui Irinel Columbeanu. Ce se întâmplă cu fostul manechin

Lui Irinel Columbeanu i-a fost pus sechestru pe toate bunurile deținute de către bănci. Afaceristul de 63 de ani mai avea pe lângă imobilele sale și mașini foarte scumpe, iar mulți și-l pot aminti la volanul cunoscutului său Bentley, cu care se afișa cândva cu mândrie pe străzile din Capitală.

ADVERTISEMENT

În prezent s-a aflat că și Monica Gabor are probleme tot din pricina executărilor silite ale fostului ei soț, Irinel Columbeanu. Deși cei doi au divorțat de foarte mulți ani, iar șatena este stabilită în Statele Unite ale Americii, au fost chemați în instanța de judecată de către o firmă de recuperare de creanțe.

Bunurile deținute în comun de către cei doi foști soți au fost și ele puse sub sechestru. Se pare că Monica Gabor deja a luat măsuri în acest sens și a angajat un avocat specializat în astfel de probleme legale.

ADVERTISEMENT

Va fi reprezentată în lipsă, ea aflându-se în continuare în SUA. Totuși, fosta soție a omului de afaceri nu are datorii.

Monica Gabor, probleme cu justiția din cauza lui Irinel Columbeanu. Și Mr. Pink a fost chemat în instanță
Monica Gabor și Mr. Pink au probleme cu legea fiind executați silit

Potrivit celor de la wowbiz.ro, fostul cuplu este obligat să își împartă bunurile comune, astfel încât Irinel Columbeanu să poată fi executat silit conform procedurii legale.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, vila de la Izvorani a fost scoasă la vânzare pe suma exorbitantă de 3,9 milioane de euro. Noul proprietar le-a pus însă la dispoziție celor interesați și opțiunea ca imobilul cu 15 dormitoare să poată fi și închiriat, contra unei sume de 15.000 de euro, lunar.

ADVERTISEMENT