Life

Monica Gabor revine în România, după despărțirea de Mr. Pink. Fosta lui Irinel Columbeanu are datorii uriașe

Monica Gabor revine în România, după despărțirea de Mr. Pink. Irinel Columbeanu o va aștepta pe fosta lui soție pentru a rezolva niște lucruri.
01.08.2021 | 15:34
Monica Gabor revine in Romania dupa despartirea de Mr Pink Fosta lui Irinel Columbeanu are datorii uriase
Monica Gabor revine în România, după despărțirea de Mr. Pink. Fosta lui Irinel Columbeanu are datorii uriașe. Sura foto: yve.ro
ADVERTISEMENT

Monica Gabor revine în România, după despărțirea de afaceristul Mr. Pink. Irinel Columbeanu o va aștepta pe fosta lui parteneră în această toamnă.

Cei doi au de rezolvat o situație dificilă de ordin juridic și este necesar ca amândoi să fie prezenți în țară. Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt citați într-un dosar. Ei ar trebui să scoată din buzunar câteva zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor revine în România, după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor revine în România și va fi așteptată de fostul ei soț, Irinel Columbeanu. După ce s-ar fi despărțit de Mr. Pink, șatena a plecat în Dubai, la sora ei, Ramona Gabor, însă nu a oferit detalii privind relația cu omul de afaceri chinez.

Fosta „Scorpie de la Izvorani” trebuie să rezolve o chestiune delicată. de ordin juridic, împreună cu fostul ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme unde erau asociați, potrivit WOWbiz.ro.

Monica Columbeanu SRL este societatea care a produs reality show-ul desprea viața cuplului, difuzat cu mai bine de zece ani în urmă la o televiziune din România. După plecarea Monicăi, firma a acumulat datorii uriașe la ANAF.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar trebui să plătească din propriul buzunar o sumă imensă, după cum a solicitat un cabinet de insolvență. Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt considerați principalii vinovați pentru care firma a ajuns într-o astfel de situație.

În 2009, la ultimul bilanț, societatea avea datorii în valoare de aproximativ 300.000 de lei.

Totodată, Monica și Irinel sunt citați într-un alt proces, unde o societate cere partajul judiciar dintre cei doi foști parteneri. Compania respectivă are o sumă de recuperat de la fostul cuplu controversat.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor trebuie să se prezinte la București în această toamnă, întrucât are două înfățișări la tribunal în septembrie și octombrie. Tânăra a fost citată și atunci când locuia în SUA, dar nu a dat niciun semn că ar veni în instanță.

În cazul în care fostul fotomodel nu se va prezenta la procese, acestea vor fi judecate în lipsă. Decizia magistraților ar putea să o afecteze foarte mult pe Monica, din moment ce este vorba de sume mari de bani.

Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit

Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr. Pink, miliardarul de origine chineză cu care locuia în SUA. Zvonurile rupturii dintre cei doi au apărut după ce fosta doamnă Columbeanu a șters toate imaginile în care apărea alături de omul de afaceri.

După presupusa despărțire, Monica Gabor s-a distrat în Dubai alături de Ramona, sora ei. Vedeta nu a spus nimic despre relația cu Mr. Pink, nu a confirmat și nici nu a infirmat despărțirea.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat acum 10 ani, în 2011, însă au păstrat legătura de dragul fiicei lor, Irina. În prezent, cei doi sunt în relații mai bune, la un deceniu după divorțul scandalos.

ADVERTISEMENT