Life

Monica Gabor, scene tandre cu Mr. Pink, în avion. Primele imagini cu inelul dăruit de miliardar

Monica Gabor și Mr. Pink s-au fotografiat în avion în ipostaze tandre. Fostul model a postat și imagini cu inelul dăruit de miliardar, după ce Irinel Columbeanu a confirmat că s-au căsătorit.
06.06.2022 | 18:08
Monica Gabor și Mr. Pink au plecat în Franța. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Gabor s-a fotografiat în ipostaze tandre în avion alături de Mr. Pink și a postat și o imagine cu inelul cu diamant dăruit de partenerul ei.

Monica Gabor și Mr. Pink, ipostaze tandre în avion

Fostul fotomodel și partenerul ei de viață au plecat în Franța. Monica Gabor a postat câteva imagini din călătorie pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În fotografia postată pe Instastory, fosta lui Irinel Columbeanu poartă un inel de aur cu un diamant imens, tăiat în formă de cub.

De asemenea, Monica Gabor s-a fotografiat și în timp ce își ținea de mână partenerul în avionul care i-a dus în Franța.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor și Mr. Pink
Monica Gabor a plecat în vacanță alături de Mr. Pink. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Monica Gabor a postat câteva imagini din avionul de lux cu care a călătorit în Franța, dar și din locația în care a plecat alături de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a confirmat căsătoria fostei soții cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu a confirmat recent căsătoria dintre Monica Gabor și Mr. Pink, care a avut loc după ce Irina s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a adat-o de gol pe fosta soție atunci când a vorbit despre mutarea Irinei în SUA.

“A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

ADVERTISEMENT

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară.”, a povestit Irinel Columbeanu în cadrul podcast-ului Ameritat cu Nasrin.

ADVERTISEMENT
Tags: