Life

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor, care a dat lovitura în SUA. Ce carieră își dorește Irina

Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt mândri de fiica lor, care a dat lovitura în SUA. Irina Columbeanu a dezvăluit, într-un interviu, ce carieră își dorește.
16.08.2022 | 12:11
Monica Gabor si Irinel Columbeanu mandri de fiica lor care a dat lovitura in SUA Ce cariera isi doreste Irina
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Ce carieră își dorește Irina. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a dat lovitura în SUA, așa că Monica Gabor și Irinel Columbeanu au cu ce se mândri. Adolescenta a participat la un eveniment de robotică în California și a dezvăluit ce carieră își dorește.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Irina a dat lovitura în SUA

Fiica lui Irinel Columbeanu este în clasa a X-a la un liceu din Malibu, California. În același timp, Irina desfășoară activități extrașcolare și face parte din diverse cluburi și organizații.

ADVERTISEMENT

Una dintre organizațiile din care face parte este Boys and Girls Club of Malibu. Pe 24 iulie a participat, împreună cu colegii ei, la un seminar de robotică în Anaheim, California.

Elevii au asamblat 20 de roboți meniți să îi ajute pe copiii care se confruntă cu tulburări cerebrale.

ADVERTISEMENT

“Acest program îi ajută pe tineri să învețe nu doar abilități STEM, ci și valoarea empatiei și importanța de a avea un impact pozitiv în viața cuiva”, a declarat Violet Way, directoarea organizației Boys & Girls Club of Malibu Teen Center, pentru publicația The Malibu Times.

Irina Columbeanu a oferit câteva declarații în cadrul evenimentului. Adolescenta le-a spus jurnaliștilor cât de încântată este să facă parte din acest program care schimbă în bine viețile copiilor. În plus, acest proiect o ajută să dobândească cunoștințe pe care nu ar fi avut cum să le învețe altfel.

ADVERTISEMENT

Fiica Monicăi Gabor a înțeles cât de important este munca în echipă. Cel puțin șapte elevi au participat la asamblarea unui robot.

De asemenea, Irina Colmbeanu a mai spus că este interesată de o carieră în STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Acest program o ajută să-și îndeplinească visul de a lucra în domeniul Medicinei.

ADVERTISEMENT

Tânăra își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

“Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi.

Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea.”, a mai declarat Irina Columbeanu pentru publicația citată.

Ce a postat Monica Gabor după reușita fiicei sale

Monica Gabor este mândră de fiica ei, lucru pe care l-a menționat și pe Instastory. Fostul model a postat și un link la articolul celor de la The Malibu Times.

Monica Gabor și Irina Columbeanu
Monica Gabor este mândră de fiica ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Irina Columbeanu locuiește în SUA de câțiva ani și s-a obișnuit cu viața de acolo. În plus, Monica Gabor se bucură să o aibă atât de aproape pe adolescentă.

Irinel Columbeanu nu și-a văzut fiica de patru ani. În 2018, afaceristul și-a dat acordul ca fiica lui să plece peste Ocean pentru a avea șansa unui viitor mai bun.

Ambii părinți se mândresc cu Irina, care are rezultate excepționale în SUA. Adolescenta vrea să aibă o carieră strălucită ca medic.

Fosta soție a milionarului a venit în România în urmă cu câteva săptămâni, însă nu a luat-o cu ea și pe Irina.

Monica Gabor ar fi avut nevoie de o procură din partea lui Irinel Columbeanu pentru a ieși din țară cu Irina. Aceasta se face la notar, având o valabilitate de trei ani. Se pare că foștii soți nu au reînnoit procura, astfel că fiica lor nu a putut veni în România.

ADVERTISEMENT