Life

Monica Gabor și Mr. Pink, apariție după zvonurile separării. Cum au fost surprinși cei doi

Monica Gabor s-a afișat alături de partenerul de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink, pe străzile din Los Angeles.
08.11.2021 | 08:35
Monica Gabor si Mr Pink aparitie dupa zvonurile separarii Cum au fost surprinsi cei doi
Monica Gabor și Mr. Pink, apariție după zvonurile separării. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul model și afaceristul au apărut împreună după zvonurile separării, care îi dădeau despărțiți după 10 ani de relație.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost surprinsă la braț cu Mr. Pink, pe strada Rodeo Drive din Los Angeles, după o vizită la o galerie de artă.

ADVERTISEMENT

Îmbărcată elegant și cu un zâmbet larg pe față, Monica Gabor s-a arătat fericită alături de partenerul de viață de care se zvonea că s-a separat.

Monica Gabor, la brațul lui Mr. Pink, după zvonurile despărțirii. Cum au apărut cei doi

Monica Gabor și Mr. Pink par foarte fericiți unul lângă celălalt, ceea ce înseamnă că au trecut peste neînțelegerile din ultimele luni și au mai dau o șansă relației lor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a optat pentru ieșirea în oraș pentru o fustă de piele de culoare maro și o bluză în aceeași nuanță, în timp ce în picioare a ales pantofi negri.

Cel mai de preț accesoriu purtat de vedetă a fost zâmbetul, asta și pentru că a ieșit din casă complet naturală, fără strop de machiaj.

ADVERTISEMENT

Vizita la galeria din artă din centrul orașului le-a prins de minune celor doi îndrăgostiți, care ulterior, s-au întâlnit cu mai mulți prieteni apropiați la cină.

Imaginile grăiesc de la sine și spun că fosta soție a lui Irinel Columbeanu și Mr. Pink formează în continuare un cuplu, în ciuda zvonurilor din trecut.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor și Mr. Pink, în Los Angeles
Monica Gabor și Mr. Pink, pozați în Los Angeles. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Monica Gabor și Mr. Pink, relație de dragoste de 10 ani

Monica Gabor și afaceristul chinez sunt împreună de mai bine de 10 ani, din perioada în care șatena a părăsit România pentru a-și face un viitor în țara tuturor posibilităților.

Fotomodelul și Mr. Pink pozează într-un cuplu fericit, deși în vara acestui an vedeta a șters toate fotografiile în care apărea iubitul ei sau fiul acestuia, Antony.

Șatena nu a oferit nicio declarație despre presupusa despărțire de Mr. Pink și a lăsat să treacă totul de la sine, Monica Gabor concentrându-se pe lucrurile cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT