Life

Monica Gabor și Mr. Pink, imagine de familie. Au dat în mintea copiilor, după ce s-au împăcat

Monica Gabor și Mr. Pink au postat o imagine de familie pe Instagram. Iată cum au fost surprinși cei doi după ce s-au împăcat.
04.10.2021 | 12:50
Monica Gabor si Mr Pink imagine de familie Au dat in mintea copiilor dupa ce sau impacat
Monica Gabor și Mr. Pink, imagine de familie. Au dat în mintea copiilor, după ce s-au împăcat. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink au fost surprinși într-o imagine de familie pe Instagram. Fosta lui Irinel Columbeanu este cea care a postat fotografia în secțiunea de story, unde se distrează alături de partenerul ei, de fiul acestuia, Anthony, și de fiica sa, Irina.

După ce s-a speculat că ea și Mr. Pink ar fi încheiat povestea de dragoste, cei doi au dat de înțeles că relația lor merge bine. Vedeta își petrece timpul liber în familie, așa cum se poate observa în postările ei.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink, imagine de familie. Au dat în mintea copiilor, după ce s-au împăcat

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink pare să fie una foarte bună, mai ales după ce au fost surprinși într-o imagine de familie. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și afaceristul de origine chineză s-au simțit bine alături de copiii pe care îi cresc împreună, Anthony – băiatul pe care iubitul Monicăi Gabor îl are dintr-o relație anterioară- și Irina, fiica fostei “Scorpii de la Izvorani”.

Ca o familie fericită, aceștia au fost surprinși jucând baschet în vila în care locuiesc, iar imaginea în care Moni și Mr.Pink au dat în mintea copiilor a ajuns pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor, Mr. Pink și fiul lui
Monica Gabor, Mr. Pink și fiul lui, imagine de familie. Sursa foto: Instagram

Recent, Monica Gabor a mai postat fotografii prin care le-a dat de înțeles urmăritorilor că ea și Mr. Pink s-au împăcat. Vedeta s-a pozat cu fiul miliardarului la un festival din SUA, unde Irina a participat în calitate de voluntar.

Cei doi formează un cuplu de zece ani. Monica Gabor este stabilită în SUA, unde și-a refăcut viața după divorțul controversat de Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Fata celor doi, Irina Columbeanu, s-a mutat și ea alături de mama ei, deși se afla în custodia tatălui. De câțiva ani, adolescenta locuiește în America, cu acordul lui Irinel Columbeanu, care se înțelege mult mai bine acum cu fosta soție.

Zvonurile cum că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit au apărut în urmă cu câteva luni. Vedeta a șters toate imaginile în care apare alături de miliardar, după care i-a făcut o vizită surorii ei, Ramona Gabor, în Dubai.

ADVERTISEMENT

De câteva săptămâni, Monica a revenit în SUA, iar acum pare că viața șatenei a revenit la normal. Nu o singură dată, aceasta a postat fotografii din vila afaceristului și partenerului ei de viață.

Fostul model nu a făcut nicio declarație cu privire la presupusa despărțire. De altfel, Monica Gabor este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața amoroasă.

ADVERTISEMENT
Tags: