Life

Monica Gabor și Mr. Pink nu sunt, de fapt, soț și soție? Adevărul scos la iveală de Irinel Columbeanu

17.12.2020 | 14:08
Monica Gabor si Mr Pink nu sunt de fapt sot si sotie Adevarul scos la iveala de Irinel Columbeanu
Monica Gabor și Mr. Pink nu sunt, de fapt, soț și soție? Adevărul scos la iveală de Irinel Columbeanu. Sursa foto: Instagram/libertatea.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink formează unul dintre cele mai solide cupluri, în urmă cu mai bine de un an apărând zvonuri potrivit cărora cei doi au ajuns în fața altarului, ceremonia fiind una restrânsă. Iată că adevărul este altul, cărțile fiind date pe față chiar de Irinel Columbeanu. 

Fostul soț al modelului a mărturisit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu s-a gândit nicio secundă să ceară ajutor financiar din partea mamei fiicei sale, scoțând la iveală cu această ocazie care este starea civilă din fotomodel și milionarul chinez.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a oferit o informație prețioasă despre viața amoroasă a Monicăi Gabor, mărturisind că șatena nu este căsătorită cu acte cu Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo, cei doi având în momentul de față o relație de concubinaj.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt sau nu căsătoriți? Ce spune fostul soț al modelului

„Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro și Monica Gabor au trăit o poveste de dragoste controversată la începutul anilor 2000, diferența de vârstă dintre cei doi fiind un subiect foarte discutat. Din păcate, drumurile lor s-au separat după 5 ani de căsnicie, fotomodelul plecând peste hotare.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a făcut un nume datorită aparițiilor TV, în Statele Unite ale Americii ducând o viață de lux alături de partenerul ei de viață. De aproximativ 2 ani vedeta o are în grijă și pe fiica sa, Irina, care după divorțul din 2011 rămăsese cu milionarul.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, șatena precizând în trecut că s-au cunoscut la un eveniment caritabil. Fotomodelul a apărut în urmă cu ceva timp într-o imagine de pe rețelele de socializare cu o verighetă, de aici și faptul că s-au căsătorit după mai bine de 10 de relație.

Monica Gabor, fericită alături de milionarul chinez Mr. Pink

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ.

Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de speranță că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor la un moment dat într-un interviu pentru tabu.ro.

ADVERTISEMENT