Life

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Când a avut loc marele eveniment. Au vrut să fie secret

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit oficial, însă au vrut să țină totul doar pentru ei. De abia acum s-a aflat când a avut loc marele eveniment.
24.10.2022 | 16:56
Monica Gabor si Mr Pink sau casatorit Cand a avut loc marele eveniment Au vrut sa fie secret
Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună de ani buni. Se pare însă că cei doi au hotărât să facă și pasul cel mare, departe de ochii curioșilor.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt oficial soț și soție

Deși se zvonea acum ceva timp că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit, iată că în realitate, relația lor a devenit cu mult mai strânsă în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Recent, au apărut speculații conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit și iată că în final, adevărul a ieșit la suprafață. Chiar Monica Gabor a fost cea care s-a dat de gol, într-o simplă postare de pe Instagram.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu Mr.Pink, iar dacă stăm să ne uităm atent, vom observa că Monica îl are trecut în telefon ”Soțul meu iubit”, lucru care confirmă astfel toate zvonurile: Mr Pink și Monica Gabor sunt într-adevăr soț și soție.

ADVERTISEMENT

Iar pentru ca totul să fie cât se poate de clar, surse din anturajul celor doi au declarat pentru Antena Stars că nunta a avut loc în urmă cu un an de zile.

Cu toate astea, atât Mr. Pink cât și Monica Gabor și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, drept urmare, doar cei mai apropiați i-au putut vedea cum își spun ”da”. Aceleași surse au mai spus și că cei doi au făcut doar Cununia Civilă.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu știa că Monica Gabor s-a recăsătorit

Dacă stăm să ne uităm în urmă însă, s-ar părea că Irinel Columbeanu era la curent cu totul și știa că fosta sa soție s-a recăsătorit.

După ce a lansat al doilea volum al cărții sale, fostul milionar a făcut câteva declarații, iar printre altele, spunea și că ”soții Pink” sunt destul de absenți.

ADVERTISEMENT

”Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, dezvăluia Irinel Columbeanu, în urmă cu doar câteva ani de zile.

ADVERTISEMENT