Life

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Nu mai apar în nicio imagine împreună

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună de ani și chiar s-au căsătorit recent, dar acum activitatea vedetei din mediul online lasă de înțeles că au pornit pe drumuri separate.
27.07.2021 | 09:48
Monica Gabor si Mr Pink sau despartit Nu mai apar in nicio imagine impreuna
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu poza până de curând într-o familie fericită alături de partenerul ei de viață, un om de afaceri de origine chineză, însă acum lucrurile au luat o altă turnură.

Frumoasa șatenă a șters toate imaginile în care apare alături de Mr. Pink și fiul ei adoptiv, Antony, semn că povestea lor de dragoste nu traversează o perioadă tocmai bună sau poate s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Singurele poze pe care le mai are Monica Gabor pe Instagram sunt cele cu fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina, care este în grija sa de ceva vreme, după ce afaceristul a pierdut întreaga avere.

Monica Gabor și Mr. Pink, pe drumuri separate? Vedeta s-a mutat deja din America

Un alt motiv care dă de bănuit că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu este și faptul că șatena a plecat în vacanță cu sora sa, Ramona Gabor, în Grecia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fosta „scorpie de la Izvorani” ar fi plecat în Dubai, unde s-a stabilit după ce în ultimii ani a fost profesoară de limba engleză în Statele Unite ale Americii.

Se pare că fotomodelul vrea să-și deschisă propria afacere, o băutură răcoritoare ca cea a lui Mr. Pink, mai ales că de patru ani are înregistrată o societate comercială pe numele său.

ADVERTISEMENT

Este vorba de „Mom Shake LLC”, o societate cu răspundere limitată avizată de Secretariatul de Stat California, cu care Monica Gabor speră să dea lovitura.

Vedeta își dorește cu această ocazie să devină o femeie independentă din punct de vedere financiar. În plus, fosta soție a lui Irinel Columbeanu are și un brand cu produse de beauty cu sora sa mai mică.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, de la fericire la separare. Ce spunea în trecut despre relația sa

„Îi gătesc aproape zilnic lui Mr. Pink, sunt foarte îndrăgostită de el! El mă place mult mai mult fără machiaj. Programul meu zilnic… mă trezesc, merg la biroul nostru de pe Rodeo Drive, merg cu iubitul meu la întâlniri.

Eu fac curățenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat și tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, așa că nu sunt probleme.

Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări.

Eu fac singură meditații și mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă mă sprijină emoțional, iar eu de asta aveam nevoie”, a spus Monica Gabor la „Teo Show”, în urmă cu ceva vreme, conform click.ro.

ADVERTISEMENT