Monica Gabor a stîrnit furia presei internaţionale!

A facut un pas in spate din lumina reflectoarelor, dar acum a reusit sa ajunga din nou in mijlocul unui scandal de proportii. Monica Gabor este desfiintata de presa britanica, din cauza unui baietel...
17.07.2014 | 08:05
Monica Gabor a stirnit furia presei internationale
Monica Gabor

A facut un pas in spate din lumina reflectoarelor, dar acum a reusit sa ajunga din nou in mijlocul unui scandal de proportii. Monica Gabor este desfiintata de presa britanica, din cauza unui baietel pe care a vrut sa il adopte.

Potrivit cancan.ro, de cand a plecat in America, viata Monicai Gabor parea ca s-a schimbat radical. Vedeta s-a transformat peste noapte si, din tanara care mai avea inca multe de invatat, a devenit o adevarata doamna peste Ocean. Din pacate, insa, fantomele trecutului se incapataneaza sa nu ii dea pace si, din cand in cand, lucruri din anii petrecuti pe plaiurile mioritice ii zdruncina lumea de basm in care traieste acum.

 

In perioada in care voia sa il ia acasa pe Alex, Monica petrecea destul de mult timp cu micutul si fiica ei
In perioada in care voia sa il ia acasa pe Alex, Monica petrecea destul de mult timp cu micutul si fiica ei

Asa s-a intamplat si acum, cand fosta doamna Columbeanu s-a trezit in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce numele ei a aparut in cotidianul “Daily Mail”. Publicatia britanica o desfiinteaza, iar motivul se pare ca tine de un gest pe care aceasta l-a facut in urma cu ani buni.

In perioada in care locuia inca la Izvorani, se pare ca Monica ar fi facut toate formalitatile pentru a infia un baietel in varsta de trei ani pe care, spun cei de la “Daily Mail”, l-ar fi dus inapoi dupa doar o singura noapte. Conform jurnalistilor englezi, se pare ca vedeta nu a putut suporta plansul micutului, asa ca ar fi decis ca este mai bine sa il lase de unde l-a luat.

 

Acum, fosta doamna Columbeanu duce o viata de lux in America
Acum, fosta doamna Columbeanu duce o viata de lux in America

Sursa: CANCAN.RO

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: