Life

Monica Gabor, viață de noapte în Las Vegas. Fosta “Scorpie de la Izvorani” se laudă cu luxul și opulența

12.04.2021 | 11:13
Monica Gabor viata de noapte in Las Vegas Fosta Scorpie de la Izvorani se lauda cu luxul si opulenta
ADVERTISEMENT

Monica Gabor se bucură de viața de noapte din Las Vegas, după ce ani la rând a fost discretă. Fosta „scorpie de la Izvorani” se laudă urmăritorilor de pe Instagram cu luxul și opulența de care a avut parte în ultima vacanță. 

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a luat fiica, Irina, și pe fiul iubitului ei, Antony, și a plecat din Malibu pentru a petrece câteva zile alături de copii. Vedeta a profitat de această ocazie pentru a se afișa în mediul online, așa cum nu a mai făcut-o în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

S-a cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri, a îmbrăcat cele mai sexy ținute și a gustat din plin din viața de noapte din Las Vegas. Monica Gabor și-a etalat silueta de fotomodel și picioarele lungi, la o întâlnire cu câteva prietene foarte bune.

Monica Gabor, în centrul atenției. A dat discreția pe luxul din Las Vegas

Monica Gabor a savurat cina în compania unor fotomodele cunoscute, printre care se numără și Lavinia Postolache, fosta Miss World România în anul 2010. Tânăra din Pitești a rămas în Statele Unite ale Americii, unde vrea o carieră în lumea filmului.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa șatenă s-a bucurat de toate facilitățile din vacanța din ultimele zile. Sora Ramonei Gabor a savurat cele mai gustoase și rafinate preparate, la restaurante de fițe, s-a plimbat și a admirat toate frumusețile din zonă.

Monica Gabor, ieșire în oraș alături de câteva prietene
Monica Gabor, ieșire în oraș alături de câteva prietene. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta nu a uitat nici de copii, împărțindu-și perfect timpul între viața de noapte și cei doi minori. După cum se poate observa din postările făcute pe rețelele de socializare, Monica Gabor a stat alături de ei la primele ore ale dimineții, la micul dejun.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri Irinel Columbeanu este foarte atentă la nevoile fiicei sale și ale băiatului iubitului ei. Tânăra este foarte apropiată de fiul ei vitreg pe care-l ține adesea în brațe, Antony fiind numai un zâmbet în compania ei.

Așadar, Monica Gabor intră din nou în atenția fanilor ei, după ce în ultima perioadă a preferat să nu mai posteze atât de des în mediul online. Vedeta dispăruse o vreme de pe rețelele de socializare, mai ales de când fiica sa a ajuns să studieze în America.

ADVERTISEMENT

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. 

De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT