Life

Monica Gabor, viață de noapte în Las Vegas. Fosta “Scorpie de la Izvorani” se laudă cu luxul și opulența

12.04.2021 | 11:13
Monica Gabor, viață de noapte în Las Vegas. Fosta
Monica Gabor, viață de noapte în Las Vegas. Fosta "Scorpie de la Izvorani" se laudă cu luxul și opulența. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Monica Gabor se bucură de viața de noapte din Las Vegas, după ce ani la rând a fost discretă. Fosta „scorpie de la Izvorani” se laudă urmăritorilor de pe Instagram cu luxul și opulența de care a avut parte în ultima vacanță. 

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a luat fiica, Irina, și pe fiul iubitului ei, Antony, și a plecat din Malibu pentru a petrece câteva zile alături de copii. Vedeta a profitat de această ocazie pentru a se afișa în mediul online, așa cum nu a mai făcut-o în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

S-a cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri, a îmbrăcat cele mai sexy ținute și a gustat din plin din viața de noapte din Las Vegas. Monica Gabor și-a etalat silueta de fotomodel și picioarele lungi, la o întâlnire cu câteva prietene foarte bune.

Monica Gabor, în centrul atenției. A dat discreția pe luxul din Las Vegas

Monica Gabor a savurat cina în compania unor fotomodele cunoscute, printre care se numără și Lavinia Postolache, fosta Miss World România în anul 2010. Tânăra din Pitești a rămas în Statele Unite ale Americii, unde vrea o carieră în lumea filmului.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa șatenă s-a bucurat de toate facilitățile din vacanța din ultimele zile. Sora Ramonei Gabor a savurat cele mai gustoase și rafinate preparate, la restaurante de fițe, s-a plimbat și a admirat toate frumusețile din zonă.

Monica Gabor, ieșire în oraș alături de câteva prietene
Monica Gabor, ieșire în oraș alături de câteva prietene. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta nu a uitat nici de copii, împărțindu-și perfect timpul între viața de noapte și cei doi minori. După cum se poate observa din postările făcute pe rețelele de socializare, Monica Gabor a stat alături de ei la primele ore ale dimineții, la micul dejun.

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri Irinel Columbeanu este foarte atentă la nevoile fiicei sale și ale băiatului iubitului ei. Tânăra este foarte apropiată de fiul ei vitreg pe care-l ține adesea în brațe, Antony fiind numai un zâmbet în compania ei.

ADVERTISEMENT

Așadar, Monica Gabor intră din nou în atenția fanilor ei, după ce în ultima perioadă a preferat să nu mai posteze atât de des în mediul online. Vedeta dispăruse o vreme de pe rețelele de socializare, mai ales de când fiica sa a ajuns să studieze în America.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. 

De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri