Life

Monica Gabor, vizită neașteptată în România. În ce loc special a mers fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor a plecat din Dubai pentru a se ocupa de câteva treburi rămase nerezolvate după moartea părinților săi.
09.08.2021 | 23:51
Monica Gabor vizita neasteptata in Romania In ce loc special a mers fosta sotie a lui Irinel Columbeanu
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut o vizită neașteptată în România, ultima oară fiind prezentă pe meleagurile natale la începutul anului. Vedeta a mers direct într-un loc special.

Șatena nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat direct în orașul natal, Bacău, acolo unde sunt înmormântați părinții săi, Veronica Bulai și Emil Gabor.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor a ajuns în țară. Unde a mers prima oară

Monica Gabor a avut grijă ca locul de veci al tatălui său să aibă o cruce de marmură, la fel ca cea a mamei sale. În plus, crucea să fie inscripționată și să-i apară fotografia.

Cea care s-a ocupat până la ultimele amănunte a fost chiar fosta „scorpie de la Izvorani”, care din păcate, nu a putut merge la înmormântarea figurii paterne.

ADVERTISEMENT

Emil Gabor a murit pe 23 iunie 2020, în urma unui infarct, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și Ramona Gabor fiind prezente la slujba de înmormântare prin apel Skype.

Acesta este probabil și motivul pentru care șatena s-a revanșat și a plătit pentru aranjarea locului de veci. Potrivit ciao.ro, fotomodelul a scos din buzunar suma de 2.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, de la cimitir nu lipsesc florile proaspete în ghiveci și lumânările aprinse, semn că vedeta s-a ocupat până la ultimele detalii.

Alina Gabor, singura care merge mai des la mormântul părinților

Monica și Ramona Gabor nu reușesc să ajungă foarte des la mormântul părinților, asta pentru că locuiesc în colțuri diferite și îndepărtate ale lumii. Singura care merge mai des este Alina, care stă chiar în Bacău.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea cele două surori fotomodel nu uită de cei dragi și fac frecvent pomeni în amintirea lor. Vedetele împart pachete pentru sufletelor celor Adormiți.

„Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie.

Am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au declarat angajații cimitirului din Bacău, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT