Sporturi

Monica Niculescu a învins-o pe Ostapenko la Shenzhen! Video. Declarația pentru care chinezii au aplaudat-o minute în șir

01.01.2019 | 12:08
Monica Niculescu a invinso pe Ostapenko la Shenzhen Video Declaratia pentru care chinezii au aplaudato minute in sir

Monica Niculescu a învins-o pe Ostapenko la Shenzhen. A fost chiar o victorie facilă pentru Niculescu în fața jucătoarei de pe locul 22 în clasamentul WTA. Românca a cedat doar două game-uri, scor 6-0, 6-2. Astfel, România păstrează două jucătoare în cursa pentru titlul de la Shenzhen. În această dimineață, Sorana Cîrstea a trecut de Pauline Parmentier și merge în sferturile de finală.

Monica Niculescu, jucătoare venită din calificări, a obținut accederea în optimile de finală, fază a competiției în care o va înfrunta pe Kristyna Pliskova, după ce jucătoarea din Cehia a profitat de abandonul lui Shuai Peng, în setul decisiv. La finalul partidei cu Ostapenko, Monica Niculescu a vorbit despre bucuria ei de a juca în China și despre cât de mult lipsește o jucătoare ca Na Li pentru circuitul feminin. A fost aplaudată minute în șir după aceste declarații.

Monica Niculescu a învins-o pe Ostapenko la Shenzhen. Ce a declarat după meci

“Am amintiri plăcute de aici de la Shenzhen, am câștigat la dublu. Mă simt foarte bine. Este un lucru foarte bine pentru mine că pot juca așa în fața unei jucătoare foarte bune. Îmi place foarte mult să joc aici în China, poate cel mai bun meci al carierei l-am făcut aici cu Na Li, am pierdut în trei seturi. Ne lipsește o jucătoare ca ea”, a spus Monica Niculescu după victoria cu Ostapenko.