Monica Niculescu a scris istorie pentru România în Fed Cup! Ce record a stabilit în victoria fabuloasă cu Cehia: “Nici nu ştiam”

CORESPONDENŢĂ DIN OSTRAVA
Marian Popovici    Razvan Nicolae   
in Tenis
10/02/2019, 23:16
Monica Niculescu a scris istorie pentru România în Fed Cup! Ce record a stabilit în victoria fabuloasă cu Cehia: “Nici nu ştiam” CORESPONDENŢĂ DIN OSTRAVA

Monica Niculescu a scris istorie pentru România în Fed Cup. Jucătoarea de tenis de 31 de ani a adus, alături de Irina Begu, punctul calificării în semifinalele competiţiei după 46 de ani. Românca a stabilit cu această ocazie un record greu de egalat pentru moment.

Victoria din meciul de dublu cu Cehia a însemnat al 31-lea succes al Monicăi Niculescu pentru echipa României în Fed Cup. Până duminică, recordul era deţinut de Ruxandra Dragomir care obţinuse 30 de victorii în cea mai importantă competiţie pe echipe din tenisul feminin.

Monica Niculescu a scris istorie pentru România în Fed Cup. Lacrimi de fericire după calificarea în semifinale

Monica Niculescu a scris istorie pentru Ronânia în Fed Cup şi a adus ultimul punct din victoria de la dublu împotriva echipei formate din Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, scor 6-7(2), 6-4, 6-4. Imediat după finalul meciului, jucătoarea de tenis a izbucnit în lacrimi.

“Este incredibil, nici nu ştiam că am reuşit acest lucru. Mă bucur foarte mult, mai ales că a fost o victorie atât de importantă”, a declarat Monica Niculescu la finalul meciului de dublu. Jucătoarea de tenis de 31 de ani a jucat prima oară în 2004 pentru echipa de Fed Cup a României.

Închide ×