Sporturi

Monica Niculescu – Caroline Wozniacki 4-6, 6-7 (4) WTA Miami 2019. Monica se oprește în turul 3 după un meci spectaculos

24.03.2019 | 00:33
Monica Niculescu  Caroline Wozniacki 46 67 4 WTA Miami 2019 Monica se opreste in turul 3 dupa un meci spectaculos

UPDATE / După ce a învins-o pe Garbine Muguruza în turul 2, Monica Niculescu nu a mai reușit să producă surpriza și în fața danezei Caroline Wozniacki, deși a făcut un joc grozav. Niculescu a pierdut în două seturi, scor 4-6, 6-7. 


Monica Niculescu – Caroline Wozniacki Live Stream Online pe Digi Sport

Monica Niculescu – Caroline Wozniacki, Live Video WTA Miami 2019. Monica Niculescu, ocupanta locului 138 în clasamentul WTA, va evolua în această seară pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Florida se desfăşoara în perioada 19-30 martie. Campioana en-titre este americanca Sloane Stephens. La masculin s-a impus tot un american anul trecut. Este vorba despre John Isner.

Partida dintre Monica Niculescu şi Caroline Wozniacki este programata la Miami Open în seara aceasta, al treilea meci pe Grandstand, al doilea cel mai mare din complex, şi va lua startul în jurul orei 21.30, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Primul meci pe acest teren se va disputa între Petra Kvitova şi Donna Vekic, iar mai apoi un meci de pe tabloul de simplu masculin, cel dintre Grigor Dimitrov şi Feliciano Lopez.

Monica Niculescu și Caroline Wozniacki s-au mai întâlnit până în prezent de nouă ori, daneza câştigând de fiecare dată. Ultima lor confruntare a avut loc în sezonul precedent, în optimile de finală ale turneului de la Doha, unde Wozniacki s-a impus cu 7-5, 6-1. În turul al doilea, daneza a învins-o pe jucătoarea din Belarus, Aliaksandra Sasnovich, locul 36 WTA, scor 6-4, 6-4. De partea cealaltă, Monica a reuşit surpriza zileieliminând-o pe Garbine Muguruza, scor 7-6(0), 4-6, 6-2, după aproape trei ore de joc.

Monica Niculescu poate câştiga, în sfârşit, un meci cu Wozniacki

Meciurile de la Miami Open 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

Câştigătoarea acestei partide se va confrunta în optimile de finala cu învingatoarea duelului dintre Naomi Osaka (Japonia/1 WTA) şi Su-Wei Hsieh (Taiwan/27 WTA). Monica Niculescu a declarat la Miami Open că este foarte fericită pentru susţinerea de care s-a putut bucura la Miami.

“Au fost foarte mulți români în tribune și am avut parte de o susținere extraordinară. Eram aplaudată după fiecare minge. Mă bucur că m-am mișcat bine, am văzut bine terenul și am reușit niște lovituri uimitoare. Îmi place aici, îmi place noul stadion, cu toate aceste facilități, deci sunt fericită că sunt aici, în Miami”, a declarat Monica Niculescu după meciul cu Garbine Muguruza.