Sporturi

Monica Niculescu a prefațat pentru FANATIK partida Halep – Buzărnescu: “Va fi special. Simona e ca o fiară când joacă, se transformă! Așa suntem toate, rele pe teren!”

03.07.2019 | 00:06
Monica Niculescu a prefatat pentru FANATIK partida Halep  Buzarnescu Va fi special Simona e ca o fiara cand joaca se transforma Asa suntem toate rele pe teren

Calificată și ea în al doilea tur al competiției feminine din turneul de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o pe jucătoarea germană Andreea Petkovici în trei seturi, Monica Niculescu a acceptat să prefațeze, în exclusivitate, pentru FANATIK – vezi interviul integral aici, duelul românesc Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, programat pentru miercuri, 3 iulie.

Monica Niculescu despre meciul româncelor de la Wimbledon: Simona Halep -Mihaela Buzărnescu

“Una va fi în turul 3. Va fi un meci foarte greu pentru ambele. Nu e uşor să joci împotriva unei românce. Emoţiile sunt diferite. E o încărcătură suplimentară. Nu este frumos să joci împotriva unei românce. Am jucat la Limoges cu Ruse şi a fost o încărcătură în plus. Ne cunoaştem între noi. Am crescut împreună, nu e deloc simplu.

Să joci împotriva Simonei e foarte greu. Pe teren e ca o fiară, se transformă total.  Toate suntem foarte rele pe teren. Foarte muncitoare, nu dăm nimic gratis pe teren. E greu cu Simona. Are tot ce vrei. Picioare, dreaptă, servă. Nu ai ce să-i faci. Şi Miki dă repede, e stângace. Sunt curioasă cum să fie meciul Va i o încărcătură în plus. O să mă uit, dar nu o să văd tot meciul.”

Simona Halep – Mihaela Buzărnescu. Halep nu a avut milă de compatrioate când a jucat cu ele

Niculescu a refuzat să spună dacă are o favorită în duelul româncelor

Monica Niculescu a refuzat să dezvăluie dacă are vreo favorită în acest duel al româncelor. “Nu o să vă răspund. Important este că o româncă va fi în turul trei la Wimbledon. Asta e contează cel mai mult”. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, cu zece ani în urmă și atunci s-a impus fostul lider mondial din 2018.

Simona Halep – Mihaela Buzărnescu se va juca pe terenul 2, după partida din turneul masculin dintre Stan Wawrinka și americanul Opelka, ce începe la ora 13, ora României. Cel mai probabil acest lucru ar trebui să se întâmple în jurul orei 15, ținând cont de faptul că la bărbați se joacă minimum trei seturi.