Sport

Monica Niculescu, în culmea fericirii după victoria de la JO: ”Tot timpul mă băteau așa spre sfârșit”. Video

Monica Niculescu a fost extremn de bucuroasă după victoria obținută în primul tur al probei de dublu de la JO.
24.07.2021 | 11:12
Monica Niculescu in culmea fericirii dupa victoria de la JO Tot timpul ma bateau asa spre sfarsit Video
ADVERTISEMENT

Monica Niculescu și Raluca Olaru au câștigat în super tiebreak partida cu surorile Chan (Taiwan), favoritele 5 în proba de dublu.

A fost 7-5, 1-6, 10-6 pentru cele două jucătoare din România, care au fructificat experienţa superioară.

ADVERTISEMENT

Victorie uriașă la JO pentru Monica Niculescu și Raluca Olaru

La finalul întâlnirii, Monica Niculescu a vorbit despre victoria fantastică în fața surorilor Chan în primul tur din proba de dublu feminin de la JO și s-a arătat foarte fericită, mai ales că adversarele i-au curmat visul olimpic la Rio de Janeiro.

”Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig.

ADVERTISEMENT

Pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult”, a declarat Niculescu.

Adversare de top în turul următor

În turul următor, Monica Niculescu şi Raluca Olaru le vor înfrunta pe învingătoarele meciului dintre perechea australiană Ellen Perez/Samantha Stosur şi cuplul leton Jelena Ostapenko/Anastasija Sevastova, care va avea loc duminică, 25 iulie.

ADVERTISEMENT

Cele două și Mihaela Buzărnescu în proba de simplu feminin sunt singurele reprezentate ale României la tenis la Jocurile Olimpice de la Tokyo, celelalte fete care ar fi putut evolua s-au retras din dfiferite motive.

Pe tabloul de simplu de la Jocurilor Olimpice de la Tokyo tenisul românesc ar fi putut fi reprezentat de Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Țig sau Irina Begu, dar toate au declinat participarea, majoritatea din cauza unor accidentări.

ADVERTISEMENT

Accidentările au subțiat lotul de tenis al României

După ce a ratat participarea la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep s-a văzut nevoită să își anuleze și participarea la Jocurile Olimpice. Jucătoarea de pe locul 10 mondial este încă în recuperare după ruptura la gamba stângă.

Sorana Cîrstea a ținut să spună care sunt motivele absenței de la Jocurile Olimpice, însă nu a ratat ocazia de a trimite câteva ”săgeți” către conducătorii sportului din țara noastră.

Și Irina Begu și-a motivat absența de la Jocurile Olimpice din cauza problemelor medicale, ea precizând că suferă de mononucleoză și principalul ei obiectiv este să fie sănătoasă.

ADVERTISEMENT