Nicio categorie

Monica Niculescu, început cu dreptul la turneul WTA din Bucureşti!

Primul turneu WTA din istorie care se desfăşoară în România a început luni. Monica Niculescu a fost prima româncă care a jucat la arenele BNR chiar împotriva partenerei sale de dublu Klara...
08.07.2014 | 00:03
Monica Niculescu, început cu dreptul la turneul WTA din Bucureşti!
ADVERTISEMENT

Primul turneu WTA din istorie care se desfăşoară în România a început luni. Monica Niculescu a fost prima româncă care a jucat la arenele BNR chiar împotriva partenerei sale de dublu Klara Koukalova.

Chiar dacă Koukalova a fost sportiva mai bine cotată, Monica Niculescu a reuşit să joace foarte bine şi să se impună la capătul a două seturi care ilustrează dominarea ei în acest meci, 6-3, 6-0.

ADVERTISEMENT

Niculescu a declarat după partidă că nu i-a convenit că a picat exact cu partenera sa de dublu, dar s-a străduit să rămînă concentrată la fiecare punct: “A fost un meci foarte dificil. Cînd am aflat că o voi întălni pe ea, nu mi-a convenit. Mă bucur mult pentru această victorie. Am avut emoţii pentru că am jucat pe terenul central de la Arenele BNR”.  În turul următor, Monica o va întîlni pe învingătoarea din disputa Alize Lim – Elitsa Kostova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri