Monica Niculescu, remarcata săptămânii în WTA: “O adevărată tortură”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
25/03/2018, 21:19
Monica Niculescu, remarcata săptămânii în WTA: “O adevărată tortură”

Totuşi, prestaţia foarte curajoasă pe care a avut-o împotriva campioanei de la US Open, dar şi rezultatele foarte bune pe care le-a obţinut la Miami, unde a fost nevoită să joace şi calificări, i-au adus Monicăi aprecieri din partea site-ului oficial al WTA.

“A fost o adevărată tortură pentru Monica Niculescu, sportivă care a jucat al cincilea meci al săptămânii. Ea a venit din calificări la Miami, reuşind victorii la Lottner, Wickmayer, Rybarikova şi Putintseva”, a remarcat WTA Insider. 

Performanţa reuşită de Monica Niculescu a fost cu atât mai remarcabilă, în condiţiile în care vine după o altă perioadă foarte aglomerată, la Indian Wells, unde de asemenea a fost nevoită să treacă de calificări. Le-a învins în California pe Ann Li şi pe Roberta Vinci, înainte de a ceda în faţa Soranei Cîrstea.

 

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×