Sporturi

Monica Niculescu și Irina Bara s-au calificat în optimi la Australian Open! Victorie cu favoritele 6!

18.01.2019 | 08:35
Monica Niculescu și Irina Bara s-au calificat în optimi la Australian Open! Victorie cu favoritele 6!
Monica Niculescu și Irina Bara s-au calificat în optimi la Australian Open. Au ratat patru mingi de meci înainte!

Monica Niculescu și Irina Bara s-au calificat în optimi la Australian Open, după una dintre marile surprize de pe tabloul feminin al probei de dublu. Cele două românce au reușit să învingă o pereche foarte bună, Lucie Hradecka și Ekaterina Makarova, două jucătoare foarte experimentate, favoritele numărul șase la câștigarea turneului. Scor 6-4, 7-6 (8). Vezi meciul LIVE punct cu punct şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos!

Primul set a fost unul foarte echilibrat, în care mingile de break au fost ratate de ambele părți ale fileului în primele nouă game-uri. Makarova și Hradecka au cedat chiar la primul moment în care au fost nevoite să servească pentru a rămâne în set. Niculescu și Bara au fructificat prima minge de set de care au beneficiat și au închis, astfel, manșa la patru. După 47 de minute de joc.

Monica Niculescu și Irina Bara s-au calificat în optimi la Australian Open! Dramatism în setul doi!

Setul doi a fost chiar mai lung, nu mai puțin de o oră și 17 minute de joc! A fost, în cele din urmă, câștigat tot de Niculescu și Bara, la tiebreak. Româncele au început manșa mai bine și au condus cu 3-1, dar lucrurile păreau să ia o turnură nefavorabilă pentru ele din acel moment. Hradecka și Makarova au câștigat patru game-uri la rând și au preluat conducerea cu break, 5-3.

A urmat, însă, o serie foarte bună pentru Niculescu și Bara. Trei game-uri la rând pentru ele, astfel că favoritele numărul șase au fost nevoite să servească pentru a rămâne în set. S-au descurcat bine de această dată, așa că a urmat tiebreak. Unul care a avut o desfășurare incredibilă! Româncele au avut 5-0 și, în cele din urmă, trei mingi de meci consecutive. Toate ratate! Apoi o a patra minge de meci ratată la 7-6. Pentru ca apoi să salveze o minge de set a adversarelor, la 8-7. În fine, Bara și Niculescu au fructificat a cincea minge de meci. Vor juca în optimi cu învingătoarele dintre Gasparyan / Gavrilova și Atawo / Srebotnik.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri