Cele mai citite

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, duel în primul tur la Indian Wells

Duel românesc în California, încă din primul tur la Indian Wells. Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal şi o va înfrunta pe Sorana Cîrstea.
07.03.2018 | 10:01
Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, duel în primul tur la Indian Wells

Monica Niculescu a trecut cu bine şi de al doilea tur al calificărilor de la Indian Wells. Românca a învins-o pe Roberta Vinci, scor 6-0, 6-4, şi s-a calificat astfel pe tabloul principal al turneului. Partida a durat 69 de minute şi a fost controlată autoritar de româncă.

În primul tur la Indian Wells, Monica Niculescu o înfruntă pe Sorana Cîrstea, cea care vine după participarea la Tiebreak Tens, competiţie care a avut loc la New York, în Madison Square Garden, unde a fost învinsă de Shuai Zhang.  Vezi detalii aici

Partida dintre Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu va avea loc în ziua a doua de concurs, joi, după ora 21:00. Programul exact al zilei 2 nu a fost încă stabilit. Câştigătoarea partidei dintre cele două românce va juca în turul 2 la Indian Wells cu Venus Williams, iar dacă trece şi de aceasta ar putea da peste Serena Williams în turul 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri