News

Monica, o fată de 15 ani, este tânăra care a pierit în accidentul din Teleorman: ”O inimă bună a încetat să mai bată”

Monica, o fată de doar 15 ani, a murit, miercuri dimineață, în cumplitul accident produs pe o cale ferată din Teleorman. Rudele și prietenii nu-și revin din șoc.
31.05.2023 | 13:11
Monica o fata de 15 ani este tanara care a pierit in accidentul din Teleorman O inima buna a incetat sa mai bata
Monica este fata decedată la doar 15 ani în cumplitul accident de pe calea ferată, în Teleorman. Sursa foto: Observator News / ISU Teleorman / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Monica, o fată de 15 ani din comuna Mereni, județul Teleorman, viața s-a oprit brusc în noaptea trecută. Aceasta s-a aflat într-o mașină condusă de o altă tânără care a intrat în coliziune cu un tren.

Monica este fata decedată la doar 15 ani în cumplitul accident de pe calea ferată, în Teleorman: ”Zbor lin, păpușică”

O tragedie uriașă a avut loc pe calea ferată din România, în noaptea de marți spre miercuri. O șoferiță de 19 ani, cu mai multe persoane la bord, a forțat bariera de cale ferată din apropiere de Videle, județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Autoturismul în care se aflau în total cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, a fost lovit în plin de tren și târât pe o lungă distanță. Între persoanele din vehicul s-a aflat și Monica, o fată de doar 15 ani.

Copila a murit pe loc. Ceilalți pasageri au fost răniți. În stare gravă se află o altă fată de 16 ani. În rest, șoferița de 19 ani și alți doi pasageri, în vârstă de 16 ani și 23 de ani, au scăpat cu răni mai ușoare. Toți sunt în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Accidentul din sudul țării a avut loc puțin după miezul nopții, în localitatea Valea Cireșului, comuna Botoroaga. Datele preliminare spun că tânăra a trecut calea ferată fără să respecte semnalele ce indicau că se apropie un tren. Acest lucru a costat-o scump. Mașina a fost lovită în plin și spulberată.

Moartea Monicăi i-a șocat pe cei apropiați și pe prieteni

Monica, fata decedată, avea doar 15 ani și locuia în comuna Mereni. Adolescenta era iubită de multă lume și avea foarte mulți prieteni. În mediul online, apropiații și familia au scris mesaje sfâșietoare, unde și-au exprimat durerea și șocul.

ADVERTISEMENT

”O să înnebunesc fără tine sora mea. Doamneee nu pot să cred asa ceva, Dumnezeu s-o odihnească / Îngerul meu frumos și bun / Dumnezeu să te odihnească surioara mea draga nu te voi uita niciodată, te iubesc! / Zbor lin către îngeri, Dumnezeu să o odihnească în pace.

Aoleo Doamne ce păcat de fata! Dumnezeu sa o ierte și să o odihnească în pace! / Ce frumusețe de fata ai luat Doamne! Câtă durere ai dat celor care o iubeau! Zbor lin, păpușică! Dumnezeu să te odihnească în pace!

ADVERTISEMENT

O inima bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, Dumnezeu să te ierte copil bun / Nici acum nu îmi vine să cred … nu pot percepe ideea ca numai ești printre noi iubirea mea”, sunt doar câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT