Life

Monica Odagiu și Dan Bittman nu mai formează un cuplu. Artista confirmă despărțirea de solistul de la Holograf

30.09.2020 | 15:14
Monica Odagiu si Dan Bittman nu mai formeaza un cuplu Artista confirma despartirea de solistul de la Holograf
Monica Odagiu și Dan Bittman nu mai formează un cuplu. Artista confirmă despărțirea de solistul de la Holograf Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Odagiu spulberă zvonurile apărute și recunoaște că relația ei cu Dan Bittman este istorie. Surorile Odagiu, Ana și Monica, au fost abordate de jurnaliști în timp ce se aflau la deschiderea unei cafenele din capitală și întrebate cum a le-a mers în această perioadă, dat fiind faptul că pandemia le-a întrerupt concertele, recitalurile dar și spectacolele la teatru.

Răspunsul a venit din partea Monicăi și a fost o confirmare a faptului că cele două locuiesc împreună: „ne mai suportăm…”, a spus ea, completată de sora mai  mare:„Avem o relație foarte mișto. Ce? Te-ai gândit un pic? Ne suportăm chiar foarte bine”, a declarat și Ana, scrie libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Monica Odagiu și Dan Bittman se mutaseră împreună într-un apartament de lux din zona de nord a Bucureștiului, apartament închiriat de solistul de la Holograf special pentru ei doi. Cu toate acestea, Monica și Ana au confirmat că au petrecut toată pandemia împreună.

Relația dintre Dan Bittman și Monica Odagiu este istorie. Artista confirmă că este o femeie liberă

Discuția celor două surori cu junaliștii de la Libertatea a continuat și, chiar dacă deja lăsase să se înțeleagă că nu mai locuiește cu Bittman, Monica a vrut să fie cât se poate de clară și a spus explicit că nu există niciun bărbat în viața ei.

ADVERTISEMENT

„Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…”, spune ea în contextul în care povesteau că toate vacanțele și ieșirile prin țară le-au făcut împreună. Sora cea mare a dorit să completeze afirmația ei și a adăugat: „atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”. Monica a ținut să precizeze că, totuși, pretendenți există.

Cele două surori au o relație deosebită

Deși le desparte o diferență de vârstă de 10 ani, Monica și Ana au avut mereu o relație specială. Ele au povestit cu amuzament momentele din copilărie când nu erau cele mai bune prietene: „Am avut perioade când voiam să scăpăm una de alta, dar când eram mai mici. Diferența de vârstă fiind atât de mare, de 10 ani, eu eram în perioada în care voiam să ies, să cunosc…” a spus Ana.

ADVERTISEMENT

Monica a completat: „când ea voia să iasă, eu eram în perioada în care mă jucam cu păpușile, cu bijuteriile ei și hainele. Dar de la 14 ani ai mei, respectiv 24 ai ei, am început să nu mă mai țin după ea”, scrie sursa citată mai sus.

Monica și Ana Odagiu
Monica și Ana Odagiu
Sursa foto: Instagram

Ambele au declarat, însă, că acum sunt cele mai bune prietene. „Suntem cele mai bune prietene, ne povestim tot. Nu știu dacă e bine ce facem sau nu, dar ne povestim tot”, a spus sora cea mică.

ADVERTISEMENT

 „Și în momentul în care intrăm în relații, tot așa se întâmpla. Până în ultima clipă mă sună să mă întrebe dacă face bine, ce să facă. Îi spuneam să se ducă la bărbatul ei și să-și vadă de treabă. Suntem fete deștepte și cred că putem să rupem cordonul ombilical atunci când e cazul”, mărturisește și Ana. În acel moment, Monica a ținut să precizeze, ca să fie totul cât se poate de clar, că nu e cazul în acest moment.

ADVERTISEMENT