Life

Monica Orlanda, stări ciudate după vindecarea de coronavirus. Iubita lui Alin Cocoș: ”Aștept să treacă”

15.10.2020 | 12:58
Monica Orlanda stari ciudate dupa vindecarea de coronavirus Iubita lui Alin Cocos Astept sa treaca
Monica Orlanda, stări ciudate după vindecarea de coronavirus. Iubita lui Alin Cocoș: ”Aștept să treacă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Monica Orlanda și omul de afaceri Alin Cocoș au fost diagnosticați cu noul tip de coronavirus la jumătatea lunii septembrie, recuperarea făcându-se în spital, mai ales că fiul celor doi a luat boala la rândul său. Frumoasa vedetă a mărturisit că viața i s-a schimbat după ce a luat virusul din China.

Iubita afaceristului recunoaște că deși s-a vindecat complet a rămas cu unele stări ciudate. Mai exact, tânăra a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că nu și-a recuperat în totalitate simțurile, făcând referire în acest sens la miros.

ADVERTISEMENT

Șatena se bucură că poate degusta mâncărurile preferate, însă nu același lucru se poate spune despre miros. Monica Orlanda încă așteaptă să simtă toate aromele pentru că după vindecarea de COVID-19 a rămas cu unele deficiențe în această privință.

Monica Orlanda, iubita lui Alin Cocoș, fără miros după vindecarea de coronavirus

Frumoasa logodnică a lui Alin Cocoș a dezvăluit că nu simte prea multe mirosuri, chiar dacă este vorba de condimente extrem de puternice. În momentul de față tânăra susține că a reușit să simtă gustul condimentelor care i-a revenit destul de greu după recuperarea de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Mirosul încă nu mi l-am recăpătat complet, nu mai e același miros care era și înainte, gustul în totalitate, însă, ceea ce mă bucură, pot să mănânc și eu acum ca un om normal, dar la capitolul miros încă mai am anumite deficiențe.

Aștept să mai treacă timpul. Nu înțelegeam de ce nu simt nimic. Cel mai greu mi-a revenit gustul condimentelor, ceapa, usturoiul. Cu timpul, va trece și asta”, a spus Monica Orlanda la un post TV, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta care până nu demult făcea ravagii printre fotbaliști cu formele sale apetisante crede că a luat virusul din China de pe litoral, vara acesta petrecând câteva zile departe de agitația orașului împreună cu iubitul ei, Alin Cocoș, și fiul lor în vârstă de 2 ani.

Frumoasa șatenă nu s-a gândit inițial că ar avea COVID-19, însă după ce au apărut mai multe simptome specifice bolii a intrat în panică. Monica Orlanda a povestit de pe patul de spital că s-a confruntat cu febră ocazională, tuse și dureri de spate ca la o gripă normală.

ADVERTISEMENT

Iubita afaceristului Alin Cocoș a realizat că situația este mai complicată decât pare abia când a simțit dureri în piept, declarând la vremea respectivă că primele simptome specifice virusului au apărut la o săptămână după ce s-au întors de la mare.

ADVERTISEMENT