Monica Pop, anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu. Medicul a dat detalii despre starea artistului

Alexandru Năstase   
în HotNews
27/09/2019, 16:52
Monica Pop, anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu. Medicul a dat detalii despre starea artistului GALERIE FOTO
Monica Pop a oferit detalii suplimentare despre starea pacientului. Sursa foto - facebook

Monica Pop a făcut un anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu. Managerul Spitalului de Oftalmologie din București și totodată o apropiată a familiei artistului, aceasta a declarat pentru Libertatea că starea de sănătate a interpretului se îmbunătățește. „Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii”, a precizat Monica Pop.

Monica Pop, anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu

Vă reamintim că în presa mondenă din România a apărut informația conform căreia Mihai Constantinescu ar fi murit. Știrea a fost infirmată în primul rând de fosta soție a artistului. Mihaela Constantinescu a precizat că nu este adevărată vestea, apoi a venit rândul purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca. Bogdan Oprița a precizat și el că jurnaliștii s-au dus pe o pistă falsă. „Este o ştire falsă la momentul acesta.

Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis de la început să nu dăm mai multe detalii”, a spus și medicul. Vă reamintim că Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, în data de 13 mai 2019. De atunci este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Artistul s-a aflat în comă indusă și a suferit alte două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitat de fiecare dată de către medici.

Monica Pop, anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu. Monica Pop
Monica Pop este o apropiată a artistului. Sursa foto – facebook

Medicul a dat detalii despre starea artistului

De altfel, Mihai Constantinescu are probleme mai vechi cu inima Artistul a a mai fost internat în Spitalul Universitar București și înainte de Paște. Mai mult de atât, în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar pe 12 octombrie 2017 a trecut printr-o nouă operație pe cord deschis. Atunci, medicii i-au înlocuit o valvă, după o intervenție chirurgicală care a durat nu mai puțin de opt ore.

Mihai Constantinescu a divorțat de Mihaela Constantinescu și acum se află la al doilea mariaj. Simona Secrier este cea care are grija de artist și care merge zilnic la spitalul unde acesta se află internat.

 

 

Închide ×