News

Monica Pop, atac la adresa lui Raed Arafat după ultimele restricții: ”Puterea l-a schimbat”

10.03.2021 | 23:05
Monica Pop atac la adresa lui Raed Arafat dupa ultimele restrictii Puterea la schimbat
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop, o cunoscută voce în zona sanitară din România, a lansat un atac dur la adresa șefului DSU, Raed Arafat, după ce acesta a aprobat o serie de restricții în mai multe orașe din țară.

Doctorul oftalmolog este de părere că măsurile restrictive impuse de autorități în orașele aflate în scenariul roșu, precum Bucureşti sau Timişoara, nu au niciun sens şi nu ajută în niciun fel din punct de vedere al controlului epidemiologic.

ADVERTISEMENT

Aceasta îl consideră principal responsabil de situație pe medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Monica Pop, critici dure la adresa lui Raed Arafat după ultimele restricții din pandemie

Directă ca de obicei în ultimele luni de la începutul pandemiei, Monica Pop afirmă că la noi se greșește mult şi se gestionează prost pandemia și măsurile nu au niciun efect.

ADVERTISEMENT

Știm foarte bine toți că e o strategie greșită si ilegală. Uitați-vă cum se întâmplă tot felul de ilegalități și nimic nu se întâmplă, nimeni nu zice nimic”, a spus aceasta la România TV.

Apoi, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală l-a luat în vizor pe Raed Arafat. Despre secretarul de stat din MAI, Monica Pop spune că îl cunoaște de mult timp și nu înțelege schimbarea acestuia. Aceasta pune măsurile luate de fondatorul SMURD pe seama puterii, care l-ar fi orbit pe acesta în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

”Domnul Arafat nu era așa, puterea l-a schimbat, el a făcut multe lucruri bune înainte, dar acum e împotriva oamenilor strategia asta. Vreau să văd și eu a doua țară din lume care închide bătrânii în case.

Dacă ei stau și nu zic nimic la Timișoara, să-și poarte crucea. E o discriminare îngrozitoare si oamenii nu fac nimic. Nu numai ieșitul în strada e o soluție. Doamne ferește, nu zic să pună mâna pe par”, a mai spus Dr. Pop la postul de știri.

ADVERTISEMENT

Monica Pop: ”Oamenii ne scriu mesaje”

Medicul din Capitală dezvăluie că primește mesaje de la oamenii din țară care se plâng de actuala situație. Monica Pop îi îndeamnă să scrie pe adresa Guvernului.

”Oamenii ne scriu nouă mesaje, dar pot să facă adrese către guvern, că dacă primesc 10.000 de adrese nu mai e chiar asa. Vă spun foarte clar că medici care spun un lucru pe TV, ne spun noua pe mesaje ca nici ei nu cred”, mai spune medicul.

ADVERTISEMENT
Tags: