ADVERTISEMENT
News

Monica Pop dă de pământ cu președintele Klaus Iohannis: „Joe Biden cum a putut să se vaccineze primul?”

Autor: Bogdan Solomon | 26.12.2020 | 16:01
Monica Pop dă de pământ cu președintele Klaus Iohannis: „Joe Biden cum a putut să se vaccineze primul?”
Monica Pop insistă ca președintele Klaus Iohannis să fie printre primii care se vaccinează. Sursa foto: Colaj Fanatik

Acum că primele 10.000 de doze au ajuns cu bine în România, pe la vama Nădlac, autoritățile se pregătesc să dea startul campaniei de imunizare. Nu putem spune cu exactitate cine va fi prima persoană căreia i se va administra serul, dar un lucru e cert: președintele Klaus Iohannis va mai avea de așteptat până să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, anunțul a stârnit imediat o mulțime de controverse în mediul online, mai ales din partea celor care continuă să se arate sceptici în privința vaccinului care promite să pună capăt epidemiei.

Într-un mesaj publicat recent, medicul Monica Pop insistă ca șeful statului să dea un exemplu populației vaccinându-se primul, pe modelul omologului său de peste ocean, Joe Biden. „El cum a putut?”, se întreabă, retoric, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

ADVERTISEMENT

Monica Pop a răbufnit la adresa președintelui Klaus Iohannis pe tema vaccinului anti-Covid

JOE BIDEN CUM A PUTUT?! NU VĂ LĂSAȚI “PĂCĂLIT”, DOMNULE PREȘEDINTE!!! SUNTEȚI PREȘEDINTELE TUTUROR ROMĂNILOR! ADICĂ ȘI AL MEDICILOR!

Nu era normal ca PREȘEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu PREMIERUL și cu MINISTRUL SĂNĂTĂȚII??!! Cum se poate interpreta răspunsul la întrebarea dacă s-ar vaccina în direct : “DA, DACĂ AJUTĂ CU CEVA”!!!!!

ADVERTISEMENT

Cum adică? Nu ajută exemplul personal? E o mare obligație morală ,dar ar fi și un exemplu pentru români! Daca a dorit, așa cum spune media, dar nu a fost lăsat, cei care l-au sfătuit așa au greșit.

Au scăzut credibilitatea românilor în acest vaccin! Și au accentuat suspiciunile! Un deficit de imagine! Explicațiile lor e că îl lasă pentru medici??!! Să fim serioși! CHIAR NE CRED PROȘTI??!!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Reacția sa vine după ce Valeriu Gheorghiță, medicul militar care coordonează întreaga campanie de imunizare a populației, a anunțat că specialiștii au respins propunerea președintelui Klaus Iohannis de a fi printre primii vaccinați, pe motiv că gestul său ar putea da naștere la speculații.

În cadrul grupului de lucru președintele Klaus Iohannis ne-a ridicat această propunere ca să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit.

ADVERTISEMENT

Pentru că, dintr-un gest care se dorește a convinge și a întări încrederea în vaccinare se pot crea alte speculații și nu am dorit acest lucru pentru că se distrug toată credibilitatea noastră și toată munca.

 Președintele nu este în prima categorie de vaccinare. Dumnealui este în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei. De aceea, se va vaccina când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!