Life

Monica Pop, despre cauzele morții lui Nosfe, la 37 de ani. Ce a luat în calcul medicul

Monica Pop, declarații despre motivele care au dus la decesul lui Nosfe. Aspectele pe care le-a analizat doctorul oftalmolog.
18.10.2022 | 20:00
Monica Pop despre cauzele mortii lui Nosfe la 37 de ani Ce a luat in calcul medicul
Monica Pop, declarații despre motivele care au dus la decesul lui Nosfe. Aspectele pe care le-a analizat. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Medicul în vârstă de 69 de ani, originar din Cluj-Napoca, a vorbit despre cauzele morții lui Darius Vlad Crețan, component și co-fondator al formației Șatra Benz, la 37 de ani. Ce a luat în calcul renumitul doctor.

Monica Pop, declarații despre motivele care au dus la decesul lui Nosfe. Aspectele pe care le-a analizat

Monica Pop a exclus din start consumul de substanțe interzise în cazul decesului subit al lui Nosfe. Referitor la cauzele care au dus la infarct, medicul a luat în calcul oboseala și adrenalina de pe urma concertului susținut de regretatul rapper.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta susține că cel mai probabil energizantele și cafeaua băută într-o proporție foarte mare au contribuit în mod negativ la starea de sănătate a cântărețului, care a murit pe 16 octombrie 2022.

Doctorul a subliniat că a văzut foarte mulți elevi de școală care consumă astfel de băuturi, un lucru foarte îngrijorător. În plus, adrenalina trebuie evitată cât mai mult posibil.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că e cazul să vorbim din start despre substanțe. În primul rând, sunt total împotriva aceste epuizări. Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. Să nu mai spuneți niciodată cu adrenalina, pentru că e o mare prostie.

Adrenalina face o vasoconstricție mare și poate provoca orice. Adrenalina este ceva foarte nociv. Cineva care are o predispoziție cât de mică, despre care habar nu are, se poate întâmpla ce ați văzut, la orice vârstă.

ADVERTISEMENT

Știu foarte bine ce se întâmplă cu artiștii în general, ei nu se duc ( n.r. la analize) decât atunci când sunt într-o stare proastă cu sănătatea. Bineînțeles că beau toți cafele, beau băuturi energizante.

Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient, pentru orice fel de om care nu știe el că e pacient, dar uite că se întâmplă. Băuturile energizante se vând, eu n-aș vinde așa ceva niciodată, n-aș permite”, a explicat Monica Pop pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Nosfe, o viață frântă la 37 de ani

Nosfe se numără printre artiștii care a dat totul pentru pasiunea sa, muzica. A pierdut multe nopți în studiourile de înregistrare și a muncit până la epuizare pentru a fi un nume în această industrie. Din păcate, viața i-a fost frântă la 37 de ani.

Oboseala și stresul nu l-au lăsat să observe simptomele care prevesteau tragedia. Componentul formației Șatra Benz a suferit un infarct, la numai câteva ore după ce s-a dat jos de pe scenă pentru că nu s-a simțit prea bine.

ADVERTISEMENT