Life

Monica Pop, dilemă privind moartea lui Ion Dichiseanu: „O suspiciune de cancer nu-i normal să fie investigată?”

Monica Pop a lansat un semn de întrebare în urma morții lui Ion Dichiseanu, după ce fiica artistului i-a acuzat de malpraxis pe medicii care l-au tratat.
20.05.2021 | 17:35
Monica Pop dilema privind moartea lui Ion Dichiseanu O suspiciune de cancer nui normal sa fie investigata
Monica Pop are o nedumerire privind moartea lui Ion Dichiseanu
ADVERTISEMENT

Monica Pop a aflat de acuzațiile pe care Ioana le-a adus medicilor în legătură cu moartea tatălui ei, actorul Ion Dichiseanu, și lansează la rândul ei o întrebare.

Fiica marelui actor care s-a stins astăzi din viață a spus că tatăl ei nu a beneficiat de investigații serioase privind problemele la plămâni.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că medicii nu au interpretat cum trebuia CT-ul pe care artistul l-a făcut, după ce a acuzat dureri la plămâni.

Monica Pop, reacție în urma acuzațiilor grave aduse de fiica lui Ion Dichiseanu

Fiica lui Dichiseanu susține că nu va lăsa lucrurile. Aceasta a promis că va lupta să se afle adevărul despre diagnosticul bolii tatălui său.

ADVERTISEMENT

Ioana e dispusă să ajungă inclusiv în instanță cu acuzația ei de malpraxis. Situația despre care fata actorului a vorbit s-ar fi petrecut la o clinică privată, acolo unde acesta își făcea des analizele.

Acesta ar fi luat o bacterie periculoasă de la acel spital privat după care a ajuns de urgență la Floreasca, unde a stat internat mai bine de trei luni.

ADVERTISEMENT

Despre aceste acuzații care aruncă în aer cauza morții actorului a vorbit într-o intervenție telefonică la Antena 3 doctorița Monica Pop.

„O suspiciune de cancer nu-i normal să fie investigată? Pleurezia e suspiciune de cancer pulmonar. Eu cred că din punct de vedere medical au gândit corect. Mai departe nu știu.

ADVERTISEMENT

Eu am vorbit cu el de Sfântul Ion. Era acasă și era bine, pe urmă să aflu că era internat. E ireparabilă pierderea lui. Am fost de părere că e de neînlocuit”, a declarat Monica Pop.

Actorul Ion Dichiseanu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani. Starea actorului s-a înrăutățit în ultima perioadă, deși la începutul acestui an acesta se simțea ceva mai bine.

O carieră impresionantă

Ion Dichiseanu a fost unul dintre cei mai iubiți actori de teatru și film din România. Cariera lui a fost una impresionantă. A jucat în peste 50 de filme și a apărut în numeroase piese de teatru și producții de televiziune.

Actorul a fost extrem de apreciat pentru rolurile din „Tunelul” (regia Francisc Munteanu, 1979), „Bătălie pentru Roma” (regia Robert Siodmak, 1968), „Trandafirul galben” (regia Doru Năstase, 1981), „Titanic Vals” (regia Paul Călinescu, 1965), „Revanșa” (regia Sergiu Nicolaescu, 1978), „Pentru patrie” (regia Sergiu Nicolaescu, 1978), „Pistruiatul” (regia Francisc Munteanu, 1986), rolul Pierre Vaillant din serialul de succes „Toate pânzele sus”, regizat de Mircea Mureșan, în 1976, dar şi în „Burebista”.

Acestea sunt doar o parte din producțiile cinematografice în care a apărut.

 

ADVERTISEMENT