News

Monica Pop distruge autoritățile după scandalul protocoalelor de înmormântare: ”Sunt oameni sau hiene cei care dau ordine?”

08.04.2021 | 23:56
Monica Pop distruge autoritatile dupa scandalul protocoalelor de inmormantare Sunt oameni sau hiene cei care dau ordine
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop, o cunoscută voce cu poziții critice față de măsurile din pandemie ale autorităților, a lansat un atac devastator la adresa celor care au luat decizii în privința protocoalelor legate de înmormântarea decedaților de COVID-19.

Într-o postare pe pagina ei de Facebook, doctorul se întreabă dacă cei care iau decizii pentru mii de românii și îi obligă să-și îngroape morții goi, în saci, ”sunt oameni sau hiene?

ADVERTISEMENT

Dr. Pop le reamintește celor aflați la guvernare că iau măsuri fără să aibă în vedere faptul că ”mai sunt și medici în țara asta, și oameni care gândesc”.

Monica Pop distruge autoritățile după scandalul protocoalelor de înmormântare Covid-19

Directă și acidă ca de obicei, Monica Pop a lansat un nou atac critic la adresa autorităților. Vizați au fost de această dată cei responsabili de măsurile privind înmormântările decedaților de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Medicul este revoltat de faptul că românii care mor după infecția cu noul coronavirus nu au parte de ritualuri creștinești obișnuite și nici măcar de prezența tuturor celor apropiați.

De asemenea, Monica Pop îi întreabă pe decidenți dacă s-a întâmplat vreodată ca morții de ”rujeolă, varicelă și boli cu un mare grad de contagiozitate, să fie puși fără haine, în saci?!”

ADVERTISEMENT

”Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!

Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în țara asta, şi oameni care gândesc şi care știu ! S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

ADVERTISEMENT

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu “specialiști”, că nu e nici un pericol! E strigător la cer!

Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă”, a scris medicul Monica Pop pe Facebook.

După un an, autoritățile schimbă regulile la înmormântările Covid

Joi, 8 aprilie, Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat modificări cu privire la condiţiile de înmormântare a persoanelor infectate cu noul coronavirus, ordinul de ministru urmând a fi semnat vineri.

Astfel, preoţii vor avea voie să intre în spital la pacienţi în stare gravă, la fel şi aparţinătorii. Trupurile vor fi puse în sicrie care vor fi sigilate.

Până acum, oamenii care mureau infectați de Covid și cărora li se făceau autopsii erau băgați dezbrăcați în saci de plastic și puși în sicrie, care erau sigilate.

ADVERTISEMENT
Tags: