Life

Monica Pop, victima furtului de identitate. Ce a pățit renumitul medic oftalmolog

Monica Pop a ajuns victima furtului de identitate pe rețelele de socializare, acolo unde le-a atras atenția urmăritorilor să fie vigilenți la anumite reclame și știri.
21.01.2022 | 19:33
Monica Pop victima furtului de identitate Ce a patit renumitul medic oftalmolog
Monica Pop, mesaj pentru cei care o urmăresc. Medicul a ajuns victima furtului de identitate. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul medic oftalmolog acuză că imaginea i-a fost folosită într-o înșelătorie care circulă perioada aceasta în social media. Doctorul ar promova medicamente pentru slăbit.

Monica Pop a descoperit acest lucru, precizând că reclamele în cauză sunt utilizate fără permisiunea sa. Așadar, este vorba de o promovare falsă în numele ei.

ADVERTISEMENT

Înșelătoriile de genul acesta se practică tot mai des. Medicul oftalmolog nu este singura persoană publică care a trecut printr-o experiență de genul acesta.

Monica Pop, mesaj pentru cei care o urmăresc. Medicul a ajuns victima furtului de identitate

Monica Pop este revoltată că rețelele de socializare permit astfel de reclame dubioase, în condițiile în care sunt construite din minciuni și false informații.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, este vorba de niște promovări false pentru persoanele care au probleme cu greutatea, cazuri tot mai dese în ultimii ani.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele «medicamente», reclamele, totul e o înșelătorie ordinară!

ADVERTISEMENT

E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești ne-oameni se bazează pe naivitatea și frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slăbi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!

ADVERTISEMENT

Dacă ar exista medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur! E logic, nu?! 

Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătură cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?! 

Au sute de reclamații și de raportări! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca «miraculoase» pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune. 

De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit”, este mesajul lăsat de medicul Monica Pop pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: