News
notix pixel id

Monica Pop, mesaj ferm despre vaccinul anti COVID-19! ”Abia peste 10 ani”

25.07.2020 | 13:05
Monica Pop, mesaj ferm despre vaccinul anti COVID-19! ”Abia peste 10 ani”
Monica Pop Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop nu a ezitat și a transmis un mesaj ferm despre vaccinul anti COVID-19! Aceasta s-a arătat mai degrabă sceptică.

Doctorul nu crede că este posibilă prea curând dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului Sars-CoV-2, care provoaca boala Covid-19.

“Daca pentru HIV nu este nici acum vaccin si de cand exista boala asta…Deci, eu cred ca nu. Si, daca va exista, in orice caz, nu mai repede de zece ani!”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Monica Pop, adevărul despre vaccinul anti COVID-19!

“Trebuie testat si vazut daca nu are efecte secundare. Uitati ce se intampla acum. E foarte important lucrul acesta!

Daca se inventeaza un vaccin si el face mai rau decat virusul, am facut ce?! Deci, nu se poate repede!”, sustine Monica Pop.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Grupul de Comunicare Strategică a anunţat în ultimele 24 de ore alte 1.119 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Acesta a fost cel mare număr de cazuri zilnice de la conformarea epidemiei de COVID-19 în România. Bilanţul este de 42.394 de persoane infectate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 24 de persoane au decedat, numărul total ajungând la 2.150. În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.864.

Dintre aceştia, la ATI sunt internaţi 301 pacienţi. În ultimele 24 de ore au fost făcute peste 22.500 de teste, 9.693 fiind făcute la cerere.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri