News

Monica Pop, un nou derapaj cu privire la vaccinarea anti-Covid. “Aceasta a fost o campanie de dezinformare”

09.02.2021 | 13:01
Monica Pop un nou derapaj cu privire la vaccinarea antiCovid Aceasta a fost o campanie de dezinformare
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop a comentat, în termeni duri, mărturisirea făcută de jurnalistul Ion Cristoiu, care s-a simțit rău după ce a făcut a doua doză de vaccin.

„Aceasta a fost o campanie de dezinformare, nu una de informare”, a răbufnit Monica Pop, acuzând oficialitățile că nu au informat corect populația referitor la efectele secundare ale vaccinului anti-Covid.

ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu susține că „abia vorbea” din cauza vaccinului și a reproșat autorităților că nu se vorbește deschis despre posibilele efecte secundare ale vaccinului.

Medicul Monica Pop critică autoritățile și campania de vaccinare

Cum să știe lumea, dacă s-a spus pe toate televizoarele că e un vaccin sigur? Cuvântul acesta nici nu trebuie să există în medicină. Nu există cuvântul acesta! Trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse, că unele sunt foarte severe, că sunt puține acelea severe, dar sunt.

ADVERTISEMENT

Iar când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, pentru că nu sunt studii în sensul acesta, știți bine ce s-a întâmplat. Și, mai mult decât atât, înțeleg că acest vaccin de la AstraZeneca este contraindicat persoanelor peste 55 de ani, pentru că nu s-au făcut studii.

Păi dacă nu s-au făcut studii, nu putem să fim sceptici? Nu e normal să știm și să fim informați? Și foarte bine spune domnul Cristoiu, aceasta a fost o campanie de dezinformare, nu una de informare”, a spus medicul Monica Pop.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Ion Cristoiu a mărturisit că s-a simțit rău după ce a efectuat doza de rapel a vaccinului anti-Covid. „Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne. Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune.

ADVERTISEMENT

Starea este de sfârșeală odată ce eu care sunt un tip… beau cafele de rup și de abia reușeam să vorbesc. Am înțeles că au fost situații în care anumite persoane nici nu au putut să conducă. Cine nu se va vaccina va fi un paria!”.

ADVERTISEMENT