Life

Monica Roșu a devenit mamă. Prima fotografie cu bebelușa sportivei

09.02.2021 | 16:31
Monica Rosu a devenit mama Prima fotografie cu bebelusa sportivei
ADVERTISEMENT

Monica Roșu a devenit mamă! Sportiva a publicat prima fotografie cu bebelușul ei și este în culmea fericirii! De acum, toate prioritățile vor fi complet diferite pentru cunoscuta sportivă.

Fosta gimnastă și-a strâns în brațe bebelușul pentru prima oară ieri, la scurt timp după ce a născut, iar acesta a venit pe lume perfect sănătos, luând nota 10 din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

Sportiva pe care românii au putut-o vedea ultima oară în cadrul competiției Exatlon de la Kanal D a postat o primă imagine cu ea și bebelușul, de pe patul de spital.

Monica Roșu a născut o fetiță sănătoasă. A primit urări de la marile sportive ale României

Imaginea postată astăzi de sportivă a primit peste 4.000 de aprecieri, iar printre cei care au felicitat-o și i-au umplut pagina de Instagram cu inimioare se numără și o serie de vedete precum coregraful Cristi Geamăn, Jojo, Sinona Gherghe, George Burcea sau Simona Pătruleasa.

ADVERTISEMENT

„Felicitări! Să vă trăiască și sa va aducă multe bucurii!”, este urarea pe care i-a făcut prezentatoarea Simona Pătruleasa Monicăi Roșu la prima fotografie postată de aceasta cu bebelușul ei.

Nu au lipsit nici sportivele, colegele ei de breaslă. Nadia Comăneci i-a urat Monicăi numai bine și să-i trăiască pruncul, iar cu urări frumoase au sărit și Diana Bulimar, Larisa Iordache și Cătălina Ponor, bucuroase să o vadă pe gimnastă împlinită.

ADVERTISEMENT
monica roșu
Monica Roșu a născut ieri, în mare secret. Astăzi a postat și prima fotografie cu copilul ei. Foto: Instagram

Fetița va avea două nume, iar unul dintre ele este Maria

Monica a declarat în urmă cu câteva luni că fetița pe care a adus-o pe lume ieri va avea două nume, iar unul dintre ele va fi Maria.

Sportiva a fost destul de secretoasă cu sarcina ei, făcând puține declarații de-a lungul ultimelor luni, spre deosebire de alte mămici celebre care îi țin la curent pe fani sau urmăritori cu tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv momentul aducerii pe lume al micuței a fost unul învăluit în mister, căci nimeni nu știa că fosta gimnastă a născut ieri fără ca ea să facă public acest eveniment minunat din viața ei, semn că doctorii și asistentele au știut să păstreze confidențialitatea.

 

 

ADVERTISEMENT