ADVERTISEMENT
Life

Monica Roșu este însărcinată! Când va deveni mămică pentru prima oară fosta gimnastă

Autor: Madalina Moraru | 23.09.2020 | 16:52
Monica Roșu este însărcinată! Când va deveni mămică pentru prima oară fosta gimnastă
Monica Roșu a anunțat în direct că este însărcinată pentru prima oară, la 33 de ani

Monica Roșu a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Fosta gimnastă a oferit detalii despre sarcină în cadrul unei emisiuni în care a fost invitată.

ADVERTISEMENT

Sportiva originară din Bacău le-a dat tuturor marea veste în cadrul celei mai noi apariții televizate. Monica Roșu a dorit să le împărtășească bucuria faptului că va fi mămică și internauților.

Astfel că, și-n mediul online fosta gimnastă de 33 de ani a formulat o postare foarte emoționantă. În acest mod, și-a arătat fericirea și binecuvântarea prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă Monica Roșu va deveni mamă pentru prima dată

“În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvantare.”, a fost mesajul transmis de Monica Roșu, pe Facebook.

În dreptul rândurilor emoționante, fosta gimnastă a publicat și o imagine cu burtica de gravidă. Aceasta va deveni mamă pentru prima dată și s-a bucurat enorm când un test de sarcină i-a confirmat bănuielile.

ADVERTISEMENT

Monica și soțul său, Vlad, au avut mari emoții când au aflat vestea și abdomenul sportivei deja este unul proeminent.

Monica Roșu este însărcinată! Când va deveni mămică pentru prima oară fosta gimnastă
Gimnasta Monica Roșu va deveni mamă pentru prima dată și a făcut anunțul și la Vorbește Lumea

“O să nasc așa cum îmi va recomanda medicul. Nu exclud nici varianta de a naște natural, dar nici varianta de a naște prin cezariană. Probabil că vom vedea cum va decurge sarcina.

ADVERTISEMENT

Mai așteptăm. Momentan nu sunt 100% hotărâtă. Aș înclina către cezariană, dar dacă totul este bine, luăm în calcul și varianta de a naște natural.

Nu știm ce va fi. La nume, ne mai uităm la seriale și spunem ce ne place. Dacă va fi băiețel, mi-a plăcut de foarte mult timp numele David. Știu că este un nume foarte folosit, majoritatea copiilor din România îl au. Pentru fată n-am luat cumva în calcul varianta asta.”, a povestit Monica Roșu în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu, pe Pro TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!